maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kaupunki osuus

Illalla oltiin prisman pihalla ottamassa BH koetta. Koska meillä oli maalaistollo koira se sai luvan olla häiriö koirana:) No Salamahan teki parastaan ja ei sitten välittänyt muista mitään. Ei siis saatu häiriöitä mitä oltiin sunniteltu, hyvä Salkkari varsin hienosti käyttyvä yksilö.No saatiin ainakin liikuntaa kun piti kävellä toisten koirien edestä ja sivusta. Nopeasti Salkkari tajusi idean ja joka kerta pyysi namia ,kun joku liikkui johonkin päin:) Liikettä oli reilusti rekoista ,rullaluistelijoista sekä mopoista rullalautoihin asti.Polkupyörätkin vilisti sinnetänne kokoajan. Ulkopuolisia koiriakin saatiin aina välillä kentälle! Salkkari oli kuin omalla pihalla ,ei mitään ongelmaa. Eniten se olisi halunnut mennä poikien kanssa rulla lautailemaan:) Hyvässä mielessä siis.. Positiivisesti yllätyin omalla vuorolla kun jätin sen kiinni tolppaan ja menin piiloon ,se ei välittänyt ihmisistä eikä koirista mitään vaan tuijotti liikkumatta paikallaan ja odotti milloin tuun! Oli kuullemma kuin patsas?Hieno juttu! Aina huili välillä otin hieman jotain pientä tokoa:) Palkkana siis narupallo. Kaikki häiriöt pitää ottaa hyödyksi.
Nyt olen ajatellut (kiitos SUSAN) ,että otan tokoa lelulla. uskon että Salkkari vire johtuu siitä ,että lelulla ei ole päässyt palkkaamaan. Namit ei vaan ole niin hyvä palkka.Jopas on intoa tullut kun patukka ja narupallo ilmesty kuvaan.

3 kommenttia:

  1. Ei että ärsyttää etten huomannut ilmotusta tosta bh-kurssista! Olis nimittäin tehnyt hyvää meillekin... ((:

    VastaaPoista
  2. Moi. No työ osaatte kulkea kaupungissa ilmankin kurssia:)Myö ollaan sellasia maalaistolloja ,että pitää moista opetella ! Tuo tottis osuus on teille ihan helppo kun olet opetellut ALOKAS luokan liikkeet. Ainut ero paikkamakuussa vain.

    VastaaPoista