sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

hankikeliä

Hienot on ilmat ollut. Ollaan päästy hangelle lenkille ,kun hanki kantaa ties kuinka monta päivää jo?Illalla viellä ollaan käyty iltapissat hangella tekemässä. Ihanaa tää kevät ! :) Hieman on kyllä pilviä meidän yllä leijunut! Melko mustia on olleet ,mutta katsotaan miten tää tästä alkaa taas sujumaan.? Pilvet johtuvat siitä ,että Salkkarin jalka on hieman reistaillut :(Huomasin muutama päivä sitten ,että liike ei ole oikein puhdas enään? Seurasin sitä aikani ja kas vaan,pitelee välillä jalkaa ylhäällä ja painoa toisella jalalla enemmän? En tiedä mistä tää nyt johtuu? Ei ole hyppinyt ja ei satuttanut jalkaa mielestäni mihinkään? Takki päälle taas ja annoin särkylääkettä muutamana päivänä.Huomenna soitan fyssarille ,jos vaikka saadaan aika viellä ,ennen pääsiäistä?Ajattelin jos joku lihas on jumissa kun liikkuu vähän vinossa ja päätä pitää kallellaan kun kävelee? Ehkäpä sieltä joku jumi löytyy ja tää olisi vain siitä johtuvaa? Nyt siis lepäillään taas ennen fyssarille menoa ja ei oteta tottista ollenkaan?! Palataan siis taas NORMI rytmiin? Liian hyvää tää onkin ollut meillä. MIKÄÄNHÄN ei ole ,niin varmaa kuin EPÄVARMA! Että silleen...Ruoka Salkkarille kyllä maistuu liiankin hyvin:)

2 kommenttia:

  1. Kyllä se Ulla kuntoutuu kesään mennessä, usko pois! Mehän yhdessä päätettiin, että jalka saa luvan parantua kokonaan... ettei tässä asiassa anneta periksi ;) Tsemppiä teille sinne.

    T. susa ja sessut

    VastaaPoista
  2. Moikka:) Pakkohan sen on kuntoutua kun on kokeisiin ja kursseille ilmotettu! Koko vuosi yhtä koetta ja kurssia edessä. Täysillä mennään eteenpäin. Loppuvuonna näkee onko kaikki tavotteet saavutettu mitä olen ajatellut ? ;D Eka kurssi alkaa jo pääsiäisen jälkeen ja sit joka kuu joku koe tai koulutus juttu! Paras vaan Salkkarin alkaa sitä jalkaa heiluttelemaan kunnolla ;=0 Periksi ei anneta .Jos ei voi edetä ,tehdään täyskäännös ja jatketaan eteenpäin . Miun motto!!!

    VastaaPoista