torstai 24. toukokuuta 2012

koe

Eilen käytiin siis Haminassa kokeessa. En tiedä ,mutta olisi ollut vaan paras keskeyttää. Mie kun en tietenkään sit sitä tehnyt;( Koe mentiin loppuunasti ja tupla paikkamakuuna otettiin! Salkkari oli oikein mukavassa vireessä ja mielellä kun mentiin ekaan paikkamakuun. Olin oikein itsekkin hyvällä tuulella ja ei jännittänyt koska liikkeet on todellakin meillä koevalmiit. Juoksutarkastus meni oikein mukavasti ja tuomari muisti koiran:) Salkkari hyvin kuulolla ja putosi ekalla maahan. Jäi hyvällä fiiliksellä maaten täysin suorassa ja oli kuulemma ollut ihan tarkkaavainen ja täysin paikallaan. Ei edes haistellut maata:) Aika 2.20 ja viereinen koira uros alkoi heiluttaa häntää ja vehtailla Salkkarille. Salama edelleen hyvin maassa. Uros päättikin sitten aloittaa Salkkarin härnäämisen leikkiin ja kävi häpsimässä tätä. Salkkari ei oikein välitä vieraista koirista ja oli noussut paikaltaan(pakko) . Uroksen omistaja kutsuttiin ottamaan koira pois. Voi,että tietysti meni ja alkoi huutamaan omalle koiralle ja kovistelemaan. No Salkkari tajusi ,että oli noussut ylös ja rupesi tietysti paineistumaan sen MUIJAN karjumisesta! Luuli varmaan että sille huudettiin. Menin piilosta Salkkarin luo ja se tuli välittömästi miun sivulle ja maahan takas. Oli siis ihan paineessa jo! Tuomari tuli siihen ja sanoi ,että saadaan ottaa uusi makuu:) Kysyin voiko käydä kehän ulkopuolella palkkaamassa koiran ,mutta ei kuulemma saa kun seuraava ryhmä tulee heti .? Ohjattiin siinä heti uudelle paikalle. Näin heti ,että nyt meni koiran fiilis . Toinen makuu alkoi. Meni heti maahan vinoon. Käänsi itensä poispäin ryhmästä. Pysy hyvin kokoajan ,mutta oli selvästi paineessa ja varuillaan? Saatiin siis siitä 10. Tuomari kehu paikkamakuun meillä. Peli oli siis jo menetetty ... En saanut enään Salkkaria takas hyvälle fiilikselle. Kehään mennessä oli ihan ulkona ja paineessa. Kehuin kovasti ja tehtiin liikkeet läpi.Pisteet 115.5. Keskusteltiin tuomarin kanssa kokeen jälkeen ja se harmitteli tapahtunutta. Näki kuulemma ,että paikkamakuun jälkeen koira oli ihan ulkona ja paineistunut? Miuta harmitti Salkkarin ja itseni puolesta tämä tapahtuma kovasti. Onneksi Sanna oli mukana ja henkisenä tukena. Kyseisen koiran ohjaaja ei paljonharmitellut tapahtunutta. Sanoi ,että koira oli hänellä väliaikais hidossa ja lähtivät HUVIKSEEN vaan koittamaan miten koira tekee ? Ei tiennyt pysyykö maassa vai ei? Miuta otti päähän ja Ari joka oli tullut katsomaan koetta sanoi ,että tollaiset ohjaajat pitäisi viedä teltan taa ja ampua:)!Mie koin että se kova työ jota ollaan tehty Salkkarin kanssa koetta varten lensi taivaan tuuliin. Ne Fiilikset mitä ollaan löydetty kokeeseen takas hävisi hornaan? Viellä aamullakaan Salkkari ei ollut oma itsensä. Luimuili kun olisi saanut selkään ja ei tullut etes navetalla miun luo? Paska fiilis siis!! Katotaan miten tästä viellä noustaan ja vika oli siis muissa kun meissä. Jotain hyviä juttuja oli kokeessa liikkeissä ,mutta käyn ne läpi kun saan kasattua itseni ylös:)

5 kommenttia:

 1. No voi kökkö! :( Sehän se on noissa alemmissa luokissa, kun pitää jännittää niitä MUIDEN koiria, pysyykö ne. Ylemmissä yleensä jo pysyy. Tässä tapauksessa kyllä syyllinen oli tuon koiran ohjaaja. Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 2. Ylös vaan...noita valitettavasti sattuu, ihan joka lajissa. Nyt et vaan ite jää märehtimään asiaa, niin kyllä se taas siittä:-)

  t.Tarja

  VastaaPoista
 3. Todella harmillista tuollaiset =( Mutta nyt vain häntä taas pystyyn ja toimintasuunitelmaa toteuttamaan! Hyvä siitä tulee usko pois =)

  VastaaPoista
 4. Moi. Häntä on kyllä jo pystyssä ja kovasti ollaan menossa BH kokeeseen ,kun se paikkakin sitten saatiin:)On vaan ,niin kiire työssä ,kun lehmätkin lähti ulos ,joten on päivitykset jäänyt:( No pikkuhiljaa alkaa taas löytymään päivitys aikaakin..

  VastaaPoista