lauantai 5. toukokuuta 2012

Missä mennään ?

Avoluokan liikkeet on nyt listalla kovasti:)! Olen ottanut lelupalkan  taas käyttöön ja hyvältä näyttää. Salamalle on tullut vauhtia oikein kunnolla reeniin ja asenne on nyt mielestäni ok. Ihan kuten toivoinkin;D Miekään en ole enään muistanut koko jalkaa vahtia. 11.5 on taas varattu fyssari ,joten sitten tiedetään onko lihakset ok? salama on alottanut kesän ja käynyt uimassa muutaman kerran,hui!Eilen kun kävin siivoamassa mökillä saunaa ,niin Retu ja Salama tietysti tekivät perinteiset uimaharkat. Tai oikeasti Salkkari ui oikein ISON lenkin.Eipä tuo ollut ilmeisesti kylmää kun sinne itse pyrkii? No sauna oli kyllä hieman lämmin ja siellä hetki sitten koirien kanssa istuttiin lämpimässä.Mila taas inhoaa uimista ja makaili siis auton alla,näyttäen siltä ,että ompa tylsää. Hymm..olen ajatellut ,että ei pidä ehkä mökillä olosta ollenkaan?No ei ole pakko lähteä voi jäädä kotiinkin ;D
No tässä kuitenkin yhteenveto meidän liikeistä:)
AVOLUOKKA: Paikkamakuu. On siis tuttu liike Salkkarille ja osaa pysyä kun olen piilossa. Tätä pitää kuitenkin harjoitella viellä sopivassa ryhmässä?
SEURUU: Hallitsee kivasti juoksun ja hitaan sekä ihan mukava seuruu muutenkin. Toki aina voisi olla parempikin. Viilausta..
HYPPY: tämä on nyt esitelty Salkkarille taas istumisen ja takaisin hypyn kera. Kivalta näyttää:) Palkka välillä istumisesta ja sit taas hypystä ja takaisin hypystä. Tarjoaa itse jo hyppyä:)
NOUTO: Tämä tuttu jo ja siinä osaksi otetaan saalista ja sit koe noutoa. Tuo hyvin sivulle.Ei pureskele. Tässä lähinnä nyt erillaisia nostoja takaa nostaen. Tulee vauhdilla kapulan kanssa.Pitääkin tehdä myös kierrolla nostoja.?Pitää hyvin irrotukseen saakka.
LUOKSETULO: Tässä lähinnä pysäytystä eri harjotuksilla ,kierrolla sekä pysäytyksellä. Yritän saada etutassu jarrutusta tähän? Paljon myös läpijuoksua leluun.
LIIKKEESTÄ MAAHAN: tuttua ja pidetään yllä lähinnä tätä liikettä vaan.
KAKET: Tässä aletaan edetä mukavasti. Nopeista ja hyvistä palkka noutoon. Johan fiilistä löyty??Oliko tässä kaikki?
VOITTAJA LUOKKA:Tässä kaikki liikkeet esitelty Salkkarille jo. Kunhan AVO on alta pois päästään näihin käsiksi täydellä teholla.
EVL: Näitä myös harjoitellaan kaiken sivussa .  Tuttua jo useimmat liikkeet Salkkarille. EVL luokassa aletaan sitten varsinaista viilausta tekemään ja pikkutarkkaa osaamista hiomaan.Salkkari on siitä kiva harkkakaveri ,että kun liike ekakerran esitetään suurinpiirtein niin kun se lopullisesti menee se tekee ja oppii nopeasti idean.Intoa riittää ja se todella nauttii tekemisestä. Ei tarvii perässä vetää:) LELU ON POP! Sille tää harjottelu on varmaan vaan kiva leikki?UIMISTA ja TOKOA siinä Salkkarin lemppari puuhat ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti