tiistai 1. toukokuuta 2012

TOKOKOE

Hyvä mieli parempi koe:)! Tänään oltiin Salkkarin kanssa kokeessa. Vähän alavireissä mentiin ,mutta ohjaaja muisti huomioida koiran kokoajan ja muisti laittaa jopa maahan kun tuomari höpötti. Tänään oli tuomarilla paljon asiaa joka liikkeessä:) Piti välillä yrittää nostattaa koiran virettä...Mie muistin jopa hymyillä koiralle ja ei oikeesti jännittänyt kun olin tehnyt mielessä läpi tän kokeen. Salkkari alussa huomasi jonkun ihme valojutun ja ei meinannut uskaltaa tulla sivulle ,mutta pikku säädöllä sekin saatiin kuntoon.Muistin jopa ennen liikettä antaa ennakoivat vinkit. Maarit laitto nettiin meidän suorituksen ja pian saatte sen osotteen ,josta voi käydä katsomassa.TULOS oli siis 170.5 ja sijoitus 2/9,joten palkinto pallilla oltiin :D Onnea viellä Teijalle voitosta ja Maaritille 4 sija:) KIITOKSET myös Tarjalle kun on jaksanut ottaa meitä mukaan koulutuksiin  ja Susanille neuvoista  ja kannustuksesta sekä kaikille ,jotka on antaneet meille reeni seuraa! AVO:ssa jatketaan kolmen viikon päästä:)Tässä ne pisteet tulee: TUOMARI: Pernilla Tallberg!
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS. 10, annoin seuraa käskyn edellisen koiran suorituksen aikana Ei noussut ei.
PAIKKAMAKUU: Meni hienosti ekasta maahan ja oli haistellut maata yhdenkerran:) Siitä puolikaspiste pois.
SEURAAMINEN kytkettynä. 9. No itse vähän olin epävarma tuleeko se? :)
SEURUU irti. 8. Tämä tuntu miusta paremmalta kuin edellinen? No ihan hyvä kai?
Maahanmeno seuruussa. 9.5. Voisi mennä hieman nopeamminkin? Loppu hyvä ,nousi ekasta heti.
LUOKSETULO: 8. Arpo loppu PA:ta oli varmaan hieman viellä epävarma?
SEISOMINEN seuruussa. 8. Arghh. ennakoi siis seisomisen? Korjasin ja loppu oikein hyvin.
ESTEHYPPY: 7.5. No voihan...Salkkari lähti kivasti ,mutta pysähty esteelle . Kaksoiskäsky. Hyppäsi kuitenkin:) Luulen että epävarma viellä jalankanssa hypätä?
KOKONAISVAIKUTUS 8. Ihan kiva tunnelma näin ekaksi kokeeksi. Hienosti meni vaikka tuomari oli kyllä tiukka. Ei tainnut montaa ykköstulosta tulla etes koko kokeesta ,mistään luokasta? Varmaan 6 ykköstä kaikenkaikkiaan. TUOMARI tykkäsi jopa meistä. Kehui Salkkarin seuruuta ja koiraa muutenkin:D KIVA FIILIS! KIITOS kaikille mukavasta seurasta ja Onnitteluista. Kuva tulee kunhan saan:)

http://youtu.be/LlYVzZbG4RU

7 kommenttia:

  1. Jeee, onnea kisauran korkkauksesta! Melkein me sit tänään nähtiin. :( Piti TAAS perua koe.

    VastaaPoista
  2. Voi ei! katoinkin että olit perunut:( Jopas kumma kun ei kohdata:) Pitää varmaan tulla teidän kokeeseen jospa sitten??? Mites talo joko löyty?Ulla

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea kisamenestyksestä :) Kivan näköistä menoa. T. Saila

    VastaaPoista
  4. Onnea vielä tätäkin kautta! ((:

    VastaaPoista
  5. Onnea Ulla ja Salama!
    - Minna

    VastaaPoista
  6. Hienoa Ulla ja Salama! Onnea 1-tuloksesta, 2. sijasta ja siirto oikeudesta AVO-luokkaan! Kivan näköistä menoa minustakin videolla =)

    VastaaPoista
  7. AVOA nyt harjotellaan kovasti. Saas nähdä kolmenviikon päästä ,kuin meidän taas käy?Kiva fiilis ainakin nyt meillä kummallakin koiralla ja miulla:)

    VastaaPoista