tiistai 8. tammikuuta 2013

Hallilla

Oltiin tänään reenissä agility hallilla. Mukana olivat Jenni ja Rossi.Häiriönä mukana toimi Inna joka osasikin hienosti palkata Salamaa paikkamakuussa. Tekipä Rossille luoksepäästävyydenkin . Super Inna 4-v : =)
Alotin Salkkarilla Seuruulla. Alkuun näky selvästi pientä jännitystä ja paineistumista,mutta huomautuksella mentiin ja sit alkoi seuruu toimimaan!Voittajan seuruu ja Jenni liikkuroi. Koemainen  palkkaus tässä. Liikkeestä istuminen ja alkuun Salkkari ennakoi seuruuta ja istumista. Otin kokonaan uudelleen alusta. Seuruu nyt parempaa ja istui ihan ok! Koemainen palkkaus. TUNNARI!!!! IHAN super hyvä,jos jotain voisi kommentoida oli palautus vauhti hieman hidas. Mun mieleen. Ajattelin en palkkaa ,mutta oli ihan PAKKO! Tuli oma heti ja oikealla vireellä ja asenteella haisteli kapulat. Jatketaan edelleen nameilla kapuloilla. RUUTU. Yritin odottaa ,että katsoo ruutuun kun kysyn missä. Tuijotti kapuloita! Odotin ja sitten katso ruutua ja kehuin. Lähetin ,mutta meni kapuloille! Pysäytin. UUDESTAAN!Odotin ,että katsoo ruutua. Lähetin ,hieman hidas ruutu ,mutta meni. Loppu osa muuten ok ,mutta sivulle tulo ei!Otin lopun uudestaan. Nyt tuli hienosti sivulle. :) Pari ruutuun lähetystä läheltä ,suorapalkka. Sit oilisi tarjonnut ruutua enemmänkin ,mutta lopetin siihen. TAUKO ja ROMPSU kehään...

TOINEN setti.
KAUKOT. Jenni liikkuroi ja näytti taulua lähellä Salkkaria. Ei ottanut nyt painetta..Matka yli 10 metriä.Hieno muuten ,mutta kuten tavallista kaksi käskyä ekaan seisomiseen. Palkkasin maahan sivulla. Hieno PA nousu lopuksi.
HYPPYNOUTO. Pysy käskyyn asti. Tulohypyllä kiersi. ARGHH!!!! Otin kapulan ja vein hypyn taakse Salkkari kapulan luo ja lopu osa siitä erikseen. Tämä Ok. Pari toistoa ja nyt ei kiertänyt vaikka kapula lensi vinoon! Hyvä palkka näistä. METSKU: Pari metskua ja näissä ei mitään erikoista. Suora loppu osa. Ihan lopuksi Paikkamakuu. Olin osittain piilossa. Inna kävi häiriköimässä Salamaa ja Romppasta:) Inna kävi myös palkkaamassa . Jenni nosti koiran välillä pois makuulta ja laitto takas ja palkkasi Rompsua. Salama vaan makasi paikallaan kuin veistos! Loppu palkka etutassujen väliin. Nopea PA . Hyvä paikkamakuu reeni !
Yleistä reenistä. Alussa Salamaa jännitti ? Fiilis ei oikein hyvä? No huomautuksen jälkeen poistu selvästi jännitys ja paine? Vaadin vaan tekemään ja päästiin siis siitä yli. Tekeminen selvästi parani kokoajan. Hyvä fiilis jo toisessa setissä. Aivan selvästi Salamaa jännittä kun on liikkuri ja uusi halli. Koti hallissa ei haittaa enään häiriö cd! Oli hyvä kun vuokrasin hallin ja päästää ottamaan harjoituksia, siis koko kevään hallissa. Huomasin myös kun Salamaa jännittää se ei selvästikkään kuuntele mitä sanotaan. Mie taas alan hieman paineistua siitä ja sit Salkkari ottaa paineita jo miusta. Kiva kierre. Pitää muistaa itse olla viilipytty ja teeskennellä ,että ei huomaa sen jännitystä? Auttaisko se?RUUTUUN pitää saada edelleen oikea asenne! Lisää kapuloita häiriöksi kentälle ja muutakin sälää.Agility esteet ei kiinosta Salamaa yhtään sepä hyvä! Nyt vaan pitää päästä tosta jännityksestä eroon sillä. No meillähän onkin menossa häiriö ja kuuntelu kurssi ,joten uskon sen tuovan sitä helpotusta. ? Ja onneksi ikää tulee Salkkarille lisää koko ajan:) Harkkoja vaan lisää ja varmuutta liikkeisiin. Torstaina Juliuksen ja Leksan kanssa reenataan seuraavaksi illalla jäähallilla. Taidanpa koittaa yhtä juttua silloin. "vinks SUSAN" :)) Hieno reeni ja uusia ajatuksia tuli paljon ! KIITOS Jennille seurasta ja Romppaselle kivasta otakiinni leikistä Salkkarin kanssa....

4 kommenttia:

 1. Eka video :) Kauheita nuo mun kämmäilyt, suosittelen katsomaan ilman ääntä! :)

  http://www.youtube.com/watch?v=_sUzkrI7quM&feature=youtu.be

  Lisää on tulossa...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaket http://www.youtube.com/watch?v=AtE11qaBwxk&feature=youtu.be

   Poista
  2. Moi, Kiitos. Viimeistä en saanut auki? Miksikoöhän ei löydy?

   Poista
 2. Olipa kaunis haistelu ja kapulan pito! Ruut olisi varmaan suikkassu ruudun sijaan putkeen =P

  VastaaPoista