lauantai 26. tammikuuta 2013

koe

Tänään oltiin Kotkassa vuoden eka kokeessa. Koe itse meni liikkeitten osalta oikein hienosti! Fiilis oli Salamalla ja miulla korkealla. Nollia tuli ja ei siis ykköstulosta. Hauskinta noissa nollissa oli se ,ei liikkeessä vikaa kuten tuomari sanoi. Liikkeistä  olisi saanut  kyllä ihan hienoja pisteitä ,mutta Salama vaan unohti ,että ohjaaja on se ,joka käskee suorittamaan ,eikä kokeessa olla yksin:) Koira siis suoritti liikkeet itsenäisesti ,mutta oikein  ;D Kumma ,että tuomari ei sitten voinut antaa kuin nollan, kun koira kerran teki hienot suoritukset?? ;=0  Parasta kisassa oli fiilis kun Salama oli ihan villi ja hienossa vireessä.Ei painostunut mistään . Hassua ,miten koira voikaan unohtaa ,että ohjaajakin on siis kokeessa? Salama väläytteli sitä hienoa osaamista ,josta olin unelmoinutkin. Nyt vaan reenataan ,niin että ohjaaja sanoo mitä tehdään ja Salama tottelee?? Riikka sanoikin ,että koira sikailee ? Miusta se kyllä oli niin HYVÄLLÄ tuulella ja VILLI kuin pikku koira vaan voi olla ,joten tästä olen ihan huippu tyytyväinen. Pisteistä siis viis...Päivän paras SUORITUS OLI SEURAAMINEN 10 PISTETTÄ. TUOMARIN SANOIN" YRITIN KYLLÄ KATSOA ,ETTÄ JOSSAIN KOIRA KYLLÄ LASKEE KATSEKONTAKTIN TAI OTTAA VINON PERUSASENNON ,MUTTA EI!" Ansaittu 10:)Se oli kyllä Salama huippu osaamista seuruussa. Nyt tiedetään tarkasti ,mitä seuraavaksi harjoitellaan? Tietysti kannattaa tarkistaa, kuten Susan sanoi"onko koiralla varmasti lääkitys kohdallaan?" Ehkä kahden pillerin sijaan kannattaa antaa vain yksi päivässä? Heh!Täytyy varmaan tarkastaa söiköhön se ohjaajan mielenterveys lääkkeet ,matolääkkeen sijaan?? Nea ja Riinakin oli kokeessa ja hieno ykköstulos Avossa ja luokkavoitto sekä KP! Hienoa Nea ja tervetuloa voi,voi kerhoon!Ja eikun reenaamaan vaan lisää totteleivaisuutta ,ei tokoa Salaman kanssa. Onkohan tuo Salkkari liian viisas vai vaan hieman tuhma? Pitää miettiä tarkkaan sitä?Onnea myös Susalle ja Ruulle kokeesta? Oliko se nyt sitten hyvä vai ei kun oikein miettii? Luulisin, että hyvä kun oli niin paljon kuitenkin hienoja juttuja Ruullakin!Ollaan vaan hyvin tyytyväisiä kun kuitenkin itse ne koirat ollaan opetettu näinkin fiksuiksi. Varsinkin Salama ,joka ei enään tarvitse ohjaajaa ,kuin autolla ajoon..Menisi varmaan yksin kokeeseenkin ,jos osaisi ajaa autolla?

7 kommenttia:

  1. Hienosti siellä on seurattu ainakin! Mitenköhän Leksakin oppisi seuraamaan yhtä hyvin??

    VastaaPoista
  2. Salaman suoritus ja etenkin viretila olivat kyllä hienoja! Ja tosiaan siellä voittajassa sitten ensi kerralla tavataan, saa nähdä millä lopputuloksella... ;)

    VastaaPoista
  3. Moi. Joo harjoittelemalla ahkerasti JOKA päivä tuo seuruu irtoo helposti:) No tai siis ainakin 2 kertaa päivässä säännöllinen harjoitus riittä!Ensimmäisen kerran näin sen ihmeen ,etä Salama HALUSI tosissaan mennä kehään kokeessa? Makasi maassa katsoi kun muut teki noutoa. Ei kyllä huomannut muuta ympärillä. Kova paikka kun oma vuoro oli viimeisenä:)

    VastaaPoista
  4. Todella upeaa Ulla! Itse uskon, että koira oli vain niin hyvässä vireessä, että mopo vain lähti hieman käsistä... tai ainakin keulimaan ;) Nyt vain lisää treeniä ja avot! Onnea myös 10 seuraamisesta (niitä ei kauheasti ole tuomareilla tapana jakaa seuraamisen suhteen) ja onnea myös kasvattajalle kasvatin hienosti menneestä kokeesta!

    VastaaPoista
  5. Joopa nyt vain reenissä sitä odotusta ja lupaa suorittaa liike. Siitä se taas lähtee ja tuloksia saadaan:)

    VastaaPoista
  6. Juu ehdottomasti luvan pyytämis treeniä, mutta niin että tuo upea tekemisen meininki säilyy =)

    VastaaPoista