sunnuntai 20. joulukuuta 2009HAUSKAA JOULUA KAIKILLE ! Piti ihan ottaa pari joulu kuvaa noista karvaturreista:)) Näyttää koiratkin nauttivan mukavasta 8 asteisesta pakkas kelistä. Käytiin pitkästä aikaa kunnon lenkillä ja paljon oli uusia hajuja koirille. Lunta sataa ja alkaa tuntua jo joulu tunnelma! Meinattiin ottaa Merjan kanssa viellä yhdet treenit ennen aattoa, joten vielä tulee ainakin jotain joulusta reeniä tänne sivullekkin:=0 Joulu mieltä ja Joulun odotusta näitten kuvien kera.

2 kommenttia:

  1. Voi onpa suloisen näköisiä tonttuja teillä =) Mukavaa ja siunattua uuttavuotta sinulle ja koko tein laumalle! Ps. oletko tulossa Purinalle toko-kisoihin tammikuun lopussa Helsingin päätyyn? Huhut hiukka tiesi kertoa niin. Ilmo on uudenvuoden yönä. Vaikka ottavat 60 koirakkoa, niin silti kannattaa olla nopea laittaa juuri heti vuorokauden vaihtuessa ilmo menemään, jos mieli sinne tekee. Me Ruu'n kanssa korkataan tuolla kisassaVoi-luokka.... saas nähdä kuis käy!

    VastaaPoista
  2. Hei. katsotaan nyt onnistuuko sinne lähtö:)) Meinasin viedä AVO luokkaan seuraavaksi ja en tiedä ollaanko jo valmiita. Katsotaan.. Hauskaa ja voitokasta Uutta-Vuotta teille sinne!ulla ja koirulit

    VastaaPoista