lauantai 18. syyskuuta 2010

uusi kone

Heippis vaan... meikäläinen on tässä ihan ulkona ollut, kun ostettiin uusi kone. Meni oma aika kun saatiin se työstettyä käyttö kuntoon. Nyt vaan opettelemaan uudestaan koneen käyttöä. Kiva kun kaikki sähköposti osoitteetkin hävisi;D Jos kenellä mitä asiaa laittaa tulemaan vaan postia niin meikäläinenkin saa sähkisposti osotteita taas talteen. Ihana tää internet maailma!! Rita tuli viikonlopuksi hoitoon. Teemu ryösti sen sitten niille yöksi ja hyvinhän Rita siellä oli viihtynyt. Katja tuli yöllä töistä ja ei uskaltanut nousta autosta ulos, kun Rita haukku eteisessä ja Katja luuli jonkun ison koiran olevan jossain niitten pihalla:) Ei ollut tiennyt Ritan olevan niillä yötä.. heh, heh! Mila kävi siis siellä verikokeessa ja nyt sitten mennään maanataina uudestaan kokeeseen. Kiva kun tuli matkaan mutkia.. se eläinlääkäri ei sitten ole ensiviikolla töissä. Jos siirto tulee silloin ,pitää lähettää ne siemenet sitten varmaan Lahteen ja tehdä homma siellä?? No katotaan kuinka käy?? Kuitenkin homma etenee kovaa vauhtia ja juoksu on ihan hyvä ! Aina ne asiat vaan on jotenkin järjestyneet ennenkin. Milan kanssa on tehty ihan kiitettävästi tottisharjotusta pihalla. Ei ole juoksu haitannut sitä. Retu on huomannut kyllä Milan juoksun ja seuraa sitä kokoajan;D Olen yrittänyt kertoa sille ,että se on leikattu! Ei vaan nyt mene perille. Viime kesänä Milalla oli se huono ja lievä juoksu ja silloin ei Retu kiinnittänyt mitään huomiota siihen ,joten hyvältä nyt sitten näyttää. Laitan tietoa taas projektista kun tiedän lisää. Pitää muistaa sanoa huomenna Annille ,että laittaisi miun sähkis tiedot tänne sivulle ,jos joku haluaa ottaa yhteyttä pentu asioissa! Huomenna olen sitten koko päivän liikkurina meidän omissa kokeissa. Toivottavasti osaan sen homman ,vähän jännittää nyt.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tää tekniikka on vaan... mullakin uuden koneen hankinta lähesyy vääjämättä =(
    Tsemppiä pentujuttuihin. Hyvin se menee! Laitoin Sailalle viestiä, että ottaa suhun s.postitse yhteyttä. Toivottavasti olet saanut postia pentu asian tiimoilta, kun kone asiat takkusivat?!

    VastaaPoista
  2. Moi. Ilmottelen sitten siulle miten edistyy huominen koe taas näyttää missä mennään? Laita miulle sähköpostia ,että saan siun osotteen taas koneelle:)Ulla

    VastaaPoista