maanantai 6. syyskuuta 2010

verta, hikeä ja kyyneleitä:)

Perjantaina startattiin siis Tampereelle nuorten kanssa SM karkeloihin! Tänne olimme jo aloittaneet harjottelun heinäkuussa . Olin siis vetänyt valmennusta / kurssia ja pitänyt tiukassa kurissa jokaista kurssilaista, että nyt harjotellaan SM kisaan.. Ja en ollut tehnyt tätä turhaan siis;D NUORTEN SM TOKO MESTARUUS tuli siis LAPPEENRANTAAN! ONNEA VIELLÄ KOVASTI PINJALLE ja JILLALLE hienosta suorituksesta. Pisteet huikeat 192!! Hienosti meni myös muillakin. Jokainen kisaaja sai siis tuloksen ja erityisesti IDA ja Vilma olivat myös harjotelleet kovasti ja se YKKÖS tulos sieltä napsahti ja taisi olla sijoitus SM 5. Onnea myös tälle nuorelle koirakolle! Tuntui hienolta sen työn jälkeen jonka olimme tehneet yhdessä. Ehkä minäkin sain hieman kunniaa kun en antanut periksi ,vaan kovistelin kurssilaisia aina vaan parenpaan ja tarkempaan suoritukseen? KYLLÄ kannatti !! Kisapäivään mahtui siis oikeasti verta ,hikeä ja kyyneleitä. Verta tuli siis Siljan kädestä ,kun pystytettiin telttaa koepaikalle. Silja yritti kovasti saada teltan naruja kovaan maahan;D Hikeä valuivat kainalot jokaisella kun jännitimme porukalla lopullista tulosta ,joka sitten kerrottiin vasta päivän lopuksi palkinnon jaossa! Taisi kainalot olla hiessä myös kisaajilla ennen omaa suoritusta. ? Minä sain tsempata ja antaa viellä just ennen kehää viimeiset vinkit jokaiselle miten edetään!! Taisi siellä jollakin paniikki ja helpotuskin vaihtua oikeasti kyyneleihin ! Tunteen kirjot tuli selvästi näkyviin päivän aikana. Huh..onneksi olen käynyt henkisen tuen kurssin!!:D Selvittiin kuitenkin hengissä ja uskon että kaikki olivat tyytyväisiä loppu tuloksiinsa. Siljan ja Serin puolesta olin oikeasti todella onnellinen . Vaikeuksien kautta voittoon!! Tuli jopa 3 tulos . HIenoa Silja ja SERI. Unohtamatta tietenkin myös Johannaa ja Annia jotka olivat agilityn loppu finaalissa !! Sieltä viimeisellä radalla harmittava hylky!! Lähellä oli myös agility mestaruus!! HUH,HUH! Hienosti pärjäsivät myös Aino ja sulo kokkeri , (3 tulos toko) finaalissa myös agilityssä. Sulo oli täysin ihastunut Milaan! Mila oli siis mukana kannustus joukossa ja viihdyttämässä kaikkia reissussa olijoita! Mila kiittää kaikkia kun jaksoivat rapsutella ja halia sitä reissussa. Saadaan varmaan pian tänne kuvia palkinnon jaosta ,kunhan Jenni ehtii niitä laittaa. Hieno ja rankka reissu . Kotona oltiin sitten puolelta öin sunnuntaina. Ei me oltu Milan kanssa ihan toimettomanakaan.. Otin Milalle kisan lopussa ,kun oli nauhat viellä kehässä pikku reenin. Taisi niitä ilta reenejäkin vähän otettua yöpymis paikalla käytävässä!!

SEURUU: Peni seuruu jossa muutama käännös ja pysähdys. Pallo palkaksi. Kylläpä oli kovasti Milassa virtaa ,kun oli vaan huilannut monta päivää. Hieno seuruu .

LUOKSETULO: suorana . Tämä ok. Hyvällä vauhdilla tuli ja hieno perusasento. Pallo palkka.

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: Super hyvä pudostus maahan. siitä patukka palkka.. ja riehumista!!
Palkinnon jaossa otin paikkamakuun: Pysy hienosti vaikka oli taputuksia ja ihmiset käveli koirineen ohi. En mennyt piilloon:) Tästä vain hyvät kehut . Ja kotimatka alkoi!! KIITOS nuorille kivasta ja hienosta reissusta ja nähdään pian nuorten valmennus renkaassa. Lupaan ,että kuri on siellä viellä kovempi kuin edellisellä kurssilla !!

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon kaikesta! Ilman siun tukea ja tsemppauksia en ois varmana saanut itseäni enään takas kehään. Kiitos aivan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
 2. Moi. Ei kiitämistä:) Toki mie autan jos pystyn ,olinhan teidän valmentajakin:)Nähdään pian taas reenissä!! Muista leikkiä Serin kanssa kuten neuvoin ja ota pikku tottista samalla!! Laita sähköpostia jos tarttet apua jossain jutussa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos isoimman työntekijälle, Ullalle! ;) Ois moni juttu mennyt pipariksi ilman siun tukea ja neuvoja. :)

  Ida&Wilma

  P.S. Yritin jo aiemmin laittaa kommenttia, mutta ei tainnut vissiin onnistua

  VastaaPoista
 4. Moi. Kiitos itsellesi ,että otin neuvot vastaan:) Nähdään reeneissä taas .. Muista leikkiä Wilman kanssa:D Ulla

  VastaaPoista