maanantai 11. lokakuuta 2010

BH harkkaa

Eilen päivällä oltiin nuorisojaoksen kanssa harjottelemassa . Milalle otin BH harjotteen.

Ensin leikittiin vähän pallolla ja narulla . Ida laittoi Wilman paikkamakuuseen ja mie otin Milalla seuruun ,johon tehtiin henkilö ryhmä. L-kaavio seuraamisessa ilman juoksua ja hidasta osuutta. Käännökset tehtiin ja liikkeestä pysähdykset. Henkilö ryhmässä ei mitään ongelmaa . Kiersin kaksikertaa kahdeksikon. Kaksi pysäytystä henkilön viereen. Ei mitään erikoista . Mila paikkamakuuseen ja Wilma teki seuruu kaavion myös. Olin melko lähellä selkä Milaan päin. Oli ottanut jossain vaiheessa lonkka asennon ,muuten ihan ok makuu. Jenni oli meillä ohjaamassa koirakkoa. Viiveellä Mila istumaan perusasentoon. Tämä ok. Lopuksi leikkiä pallolla.

RETU. Retulle tehtiin tunnari kaksi kertaa. Ekalla otti viereisen kapulan . Pudotti sen maahan . Toisella Jenni naksutti kun omalle nenä osui . Toi oikean heti ja pudotti sen miun eteen. tästä kuitenkin palkka kun tuo oman.

Ruutu: Ekalla Jenni vei pallon ruutuun ja siitä heti vapautus pallolle. Meni suoraan ruutuun. Hyvä! Toinen ruutu, niin että Jenni heitti pallon vasta ruutuun ,kun Retu oli massa. Tä'mäkin iloinen ja nopea ruutuun meno. Nyt ei näkynyt banaania kummallakaan kerralla. Lopuksi otettiin Jennin koiralle harkkaa ja miun koirat oli autossa.

Tänään illalla otetaan Jennin kanssa keskenään taas harkat. Meidän piti mennä aamulla keräämään lampaita sisälle yhdellä tilalla ,mutta se sitten siirtyikin huomiseen. Siitä lisää sitten huomenna:) Loppuviikosta jos hyvin käy Mila menee Annen kanssa lampailla perusrataa koittamaan! Pidetään peukut ,että pääsevät hyväksytysti radan läpi;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti