perjantai 22. lokakuuta 2010

ULTRASSA

Aamulla sitten lähdettiin sinne ultraan. Kyllä jännitti kovasti! En muista mikä olisi jännittänyt enemmän koskaan.? Mitä lähemmäksi tulimme klinikkaa sitä enemmän perhosia oli vatsan pohjassa. Mila selälleen pöydälle ja geeliä mahaan. Hienosti neiti anto tutkia itsensä. Ajatteli varmaan .että tyhmiä kun raahaavat tänne nukkumaan.. Sieltähän ne pennut suoraan pommpasivat silmille!! Ei mitään epäselvää tiinehän se oli! Ultrassa näkyi 3-4 pentua :)) Värejä ja sukupuolia ei kuulemma pysty sanomaan vitsaili lääkäri ;D Meitä oli huoneessa varmasti useampi onnellinen ihminen. Lääkäri sanoi viellä lähtiessä ,että toivottavasti ei nähdä kun pentu tarkastuksessa:=0 Olin aivan samaa mieltä asiasta! kyllähän me tehtiin paljon töitä näitten pikkuisten eteen, onneksi nyt ollaan tässä tilanteessa ,että ei tullut turhia unelmia. Ultra näytti ,että pennut olivat jo ehkä 31-32 vuorokautisia. pitää varmaan paikkansa koska Tapio sanoi silloin ,että pitää muistaa synnytys alkaa 3-5 vuorokautta aikaisemmin. Oli siis oikeassa! Siirrostahan on nyt 28 vuorokautta oikeasti. Milalle otettiin sitten mukaan matolääkkeet ja penturuokaa joka voidaan aloittaa jo nyt sille. Hyvin näytti tuo muro maistuvan kun tarjosin kotona. Ruoka tuntuu kelpaavan mainiosti sille. Nyt Mila siirtyy sitten navetta töistä lomille ja Retu saa tehdä ne hommat. Harkkoja ja reeniä tottiksessa kyllä tehdään viellä ,että kunto pysyy hyvänä. Agia harjotellaan myös ,mutta korkeat hypyt on nyt kielletty! Kyllä jännittää jo ,että osaan hoitaa pennut hyvin ja kaikki menee loppuun asti toivottavasti hyvin? Ihanaa kun voi sanoa nyt ääneen MILA ON SIIS TIINE!!!! :D Tässä blogissa tulee varmasti päivityksiä paljon odotus ajasta ja pennuista. Nyt pitää laittaa heti viestiä sille Tapiolle Tampereelle ,kun käski ilmottamaan onnistuko siirto ja onko tiine :))

3 kommenttia:

  1. Huimaa! Onneksi olkoon onnistuneesta keinosiemennyksestä =) Lyön pääni pantiksi, että sieltä tulee AINAKIN 1 trikki (joko red tai black) Mun veikkaus on 2+2 ja värit 2 red/trikkiä ja 2Black/trikkiä... katsotaan kuinka veikkauksien käy ;0) Tää on jännää!!!

    VastaaPoista
  2. Jihuu! Onnittelun Milan masuasukeista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitti :) Näillä sivuilla tulee olemaan varmaan tietoa paljon pennuista ! luulisi niistä pennuista tulevan trikkejä kaikista kun molemmat on sen värisiä:) Toivotaan että ruskeita tulisi ainakin yksi;D Värin veikkauksia otetaan vastaan:) Itse veikkaan että 1 ruskea trikki ja 3 tummaa trikkiä. Yksi narttu ja 3 urosta?? t: Ulla ja tuleva äityli Mila ,joka tiettää varmaan jo vastauksen??

    VastaaPoista