tiistai 26. lokakuuta 2010

reeniä

Ensin kuulumisia Milalta. Mila voi oikein hyvin ja alkaa kivasti pyöristyä. Pennut taitaa liikku jo, koska eilenkin Mila pysähty äkkiä ja kävi istumaan. Korvat meni ihan luimuun ja kuunteli selvästi jotain. Rupesi tuijottamaan mahaansa ihan tyhmän näköisenä :) Mietti varmaan mitähän siellä masussa oikein mönkertää? Itse olen koitellut sen mahaa ja selvästi tuntuu möykkyjä sillä! Milalle ollaan päivittäin tehty kakeja ja seuruuta vähän. Huilii vaan enemmäkseen nyt. Agilityä meinataan tehdä viellä varovasti. Hypyt alhaalla ja keppejä sitten hiotaan varmaan enemmän. Taitaa tuo A este ja keinu saada pian jäädä pois harkoista. En halua ottaa mitään riskiä nyt. Toisaalata pienet helpot reenit ei varmasti ole pahasta pysyy kunto hyvänä. Maltilla siis tehdään nyt. Katsotaan miten kauan viellä voi agia sitten tehdä? Ruoka maistuu kovasti jo ja ollaan oltu tarkkoja nyt ,että saa varmasti kaiken energian mitä odotukseen tarvitsee. Madotukset alkavat ensiviikon lopulla. Pitäisi varmaan alkaa miettimään minkälaista pentulaatikkoa sille ruvetaan väsäämään. Retulla on tarkoitus nyt sitten reenata vähän enemmän. Jenni tossa usutteli menemistä alkuvuoden kisaan Retun kanssa. Nyt näyttää sillä ainakin intoa olevan reenata. Katotaan mihin tässä viellä meinataan mennä:)

Eilen siis ABC pihalla kera JENNI ja AGO ja RETU ja MIE.

Päätarkotuksena oli Agolle AVO luokan kisa reeni. Mie liikkurina ja Jenni teki:)
Hyvin on liikkeet hallussa ja jos menee nappiin kaikki tulee se viimeinen ykkönen sitten Agolle! Pidetään peukkuja;D

Retulle otin ensin KAKET : M-I-S-M-S-I-M . Matka varmaan joku 12 metriä. Hyvinhän se nousee ja pysyy jopa asennot liikkumatta. Ainut missä sentin tai kaksi liikkuu on se M-S. Ei kuitenkaan pahasti. Pirulainen nousi kuitenkin istumaan ennakkoon kun tulin sivulle;( otin siis viellä läheltä M-I-S-M ja nyt sitten pysy. Palkka lelulla.

LUOKSETULO: Pysäytykset S ja M . Ekassa pysäytyksessä pikkuista paimennusta nähtävissä. Ei paha kuitenkaan. Toisessa hieman hidas maahanmeno. Meni kuitenkin:) Siitä sivulle ja palkka lelulla. Toinen luoksetulo takapalkalla. Seisomisesta vapautus palkalle tämä kait OK? Siinäkin taisi seisomisessa vähän paimentaa ? No höh!

TUNNARI. Oma heinikkoon piiloon. Ekassa vein tunnarin piiloon ja käännyin täyskäännöksen sivulla. Rauhoittelin ja lähti kuitenkin sekunnin ennakkoon;( Annoin mennä ja löytyihän se kapula! Pientä mälväystä tuodessa ,ei kuitenkaan nyt paha. Palkka luovutuksen jälkeen lelulla. Toinen oma piilossa ja rauhottelu ennen lähetystä. Löyti heti ja palautus ok Pikkuista mälväystä nähtävissä edelleen..Iloinen suoritus kuitenkin pääasia.

Siinä oli Retun reenit. Nyt sillä intoa piisaa ja on ihan hulluna reeniin. Taitaa lääkekuuri tehota. Jospa se olisi tuossa kunnossa alkuvuonna niin olisi kyllä ehkä mahista VOI luokan ykköseen. Tietää vaan PALJON reeniä ja sitähän me kyllä voidaan tehdäkkin.
Tunnari ja Kaket on Retun heikkous ollut ja nyt näyttää jopa melko hyvältä nuo kumpikin. Ehkä pikkisellä reenillä ,noin joka päivä otettuna päästään kisoihin? Katotaan nyt!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti