keskiviikko 13. lokakuuta 2010

tottista

Eilen ja tiistaina Jennin kanssa reenailua.

TIISTAI . MILA

Uusi kenttä Milalle. Vähän ensin katseli kun oli pimeää ,mutta ei pahemmin ottanut häiriötä.
SEURUU: Jenni katso kun Mila oli oikeassa paikassa ja naksutteli siitä. Eipä tullut montaa naksausta. luulin jo Jennin nukahtaneen:) Olihan se hereillä ,mutta Mila vaan edisti ja poikitti niin paljon;D Saatiinhan me muutama hyväkin otos siihen illalle.
Mietittiin jälkeenpäin miten asiaa voisi korjata vai kannattaako edes yrittää? Onko tuo vaan sitten Milan tapa seurata? ehkä johtuu osittain siitäkin ,että on niin hyvässä kontaktissa ,että ei vaan pysty parenpaan??Katsotaan mitä siihen voisi viellä keksiä?
Nouto: Metalli.

Tämä PRO MIlalla. Eipä tuohon ole paljoa lisäämistä. Lähti hienosti ja ripeästi hakemaan ja luovutus edessä ok.

Nouto.Puinen. Ensin otettiin niin ,että Jenni vei kapulan ja odotti siinä jos Mila lähtee käden liikkeestä ,niin nappaa kapulan pois. Ja lähtihän se.
Toinen setti tehtiin niin ,että mie otin Milan sivulle ja nouto käskystä sitten annoinkin lelun. Nyt alkoi pysymään. Ei lähtenyt enään käden liikkeestä vaikka heitin kapulan :) Pari kapulan hakua heitosta . Pysy käskyyn saakka.
Lopuksi otettiin viellä kapula Milan ja miun väliin ja siitä käskyllä kapula eteen. Tämä ok.

Liikkeestä seisominen. Ei meinannut pysähtyä,oli niin katse kontaktissa ,että ei muistanut topata jalkoja :) Sama uusiksi ja avulla nyt pysähty. palkka seisomisesta.

TUNNARI:

Oma ja kaksi hajustamatonta. Jenni naksutti oman kohdalla. Laitoin kapulat nurmikkoon ja oli hieman hämärää:) Lähti ilosesti ja alkoi etsiä. Otti heti oman ja toi eteen. Taisi yhdenkerran pyöräyttää hampaissa;( Muuten erinomainen .

RETU: NOUTO: Metalli. Ihan perus settiä tämä. Ei mitään huomauttamista.

TUNNARI: Nurtsilla oma ja pari muuta. Jenni naksutti kun oma löyty. Ekan kerran liikutti vierasta ,mutta toi oman. Ja toisella otti oman heti. Hyvä ,hyvä alkaa sujumaan jo.

EILEN : Retu ei suostunut lähtemään harkkoihin ja jäi sisälle maate ? Vaivaa jalat. Lähdettiin sitten Milan kanssa.

Mustin ja Mirrin piha ,koska oli valoa:) Kera Jennin ja Agon.

KAKET: Matka noin 4 metriä. Jenni naksutti. I-M-I-M . Nousi jopa ekalla heti . Vähän hidasta viellä ,mutta nousee jo kivasti. Tästä Milan lemppari letti lelu ja kyllä Mila lähtikin juoksemaan lelun kanssa pitkin pihaa:)

KIERROLLA pysäytyksiä. Pari ekaa palkka pysäytyksestä lelulla ja viimeinen kutsuin luokse ja heitin lelun taakse. Nämä ihan ok.

NOUTOA: Sama kuin Tiistaina. Palkka välillä käskystä ja sai sitten noutaa lopuksi kapulan kun pysy käskyyn asti.

TUNNARI. Oma + 4 kpl. Jenni naksutti. Lähti hyvin ja otti oman heti kun nenä siihen sattui. Palkka edestä luovutuksessa. Pallolla heittoa lopuksi. Viimeiseksi lähdettiin koirien kanssa pikku lenkille ja samalla mietittiin kaikkea koiriin liittyvää juttua.. Kiitos Jennille taas avusta.
Milalla ja Agolla samanlaiset takit päällä ja kyllä koirilla oli varmasti lämmin ,vaikka oli melkoinen tuuli ja taisi asteita olla vain 3. Mila jopa teki reenin takki päällä ,vaikka ei kyllä oikein tykkää pitää takkia. Ehkä katsoi että kaverilla samanlainen ,joten kai sitten voi tehdä se päällä harkkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti