maanantai 10. tammikuuta 2011

ELÄINLÄÄKÄRISSÄ

Tänään oli pentutarkastus ja silmäpeilaus pennuilla. Matka autossa meni oikein hyvin ja rauhallisesti. Yksi pennuista oli pulauttanut ykää, muuten homma meni ok. Silmät peilattiin ja kaikilla pennuilla oli terveet ja puhtaat silmät. Ei perinnöllisiä silmäsairauksia todettu! Pekka kehui kuinka hienot rakenteet jokaisella pennulla oli:) Myös kehuja tuli pentujen luonteista, kaikki olivat kuulemma oikein mukavia ja tervepäisiä..JENNILLE oikein suuret kiitokset avusta!!! Oli paljon helpompaa kun Jenni anto aina pennun ja mie Pekan kanssa saatiin rauhassa tehdä peilaukset. Nyt edessä on viellä pennuilla huomenna pesu;D Huh,huh. Siinä olisi kyllä hyvä olla auttavia käsiä..No jos Nella vaikka tulisi apuun? SADE tyttö lähtee sitten varmaan ekana uuteen kotiin Vantaalle. Keskiviikkona varmaan Krista tulee pentua hakemaan. Sade pääsee maalle ja sillä on siellä kaverina, sitten toinen saman rotuinen kaveri. Aika kiva juttu pennulle! Uskon että Sade viihtyy hyvin uudessa kodissa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmasti piisaa.Onneksi Kristalla on jo kokemusta rodusta ,voi turvallisin mielin pennun luovuttaa! Niin se taitaa vaan olla ,että Pellet lähtee ja sirkus jää ;( Olen kyllä todella tyytyväinen uusiin pentujen omistajiin. Tänäänkin on puhelin soinut ja pentuja on viellä kyselty. Kiitos kaikille kyselijöille kova oli kysyntä ja viellä kovempi oli karsinta ;DAnni tulee viellä kuvia ottamaan pennuista ennen lähtöä. Foxin kotisivuille oli ilmestynyt myös tieto pennuista:) Ovat kyllä erittäin tyytyväisiä tästä pentueesta. Toivottavasti olen ollut heidän mielestään hyvä valinta Foxin kasvateille ;D Viellä tulee blogiin juttuja kuitenkin pennuista ennen niitten lähtöä ja kuviakin saadaan viellä tänne:)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että olet saanut pennuille hyvät kodit. Kenellekkäs ne helsinki/vantaa pennut tulee? ja mitkä ovat ipanoiden tulevat kutsumanimet?Meinaan vain, että jos tietäisin vaikka, kun jonkin verran on täällä tullut pyörittyä bc piireissä. Entäs se lappeenrantaleinen?

    VastaaPoista
  2. Moi. Krista haki tänään Sade pennun sinne Vantaalle:) Ei osannut viellä kertoa mikä pennulle nimeksi? Oli ilmottanut pennun johonkin pentukurssille Nurmijärven suuntaan. Lähtee varmaan toko puolelle sen kanssa ;D

    VastaaPoista