keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pentu lähti;(

Tänään ensimmäinen pentu sitten lähti kotia..Surullista toisekseen ja toisaalta taas mukava kun pentu löyti hienon uuden kodin. Krista kävi hakemassa illalla pennun. Toisaalta oli oikein mukava kuulla ,että pentu oli ilmotettu pentukurssille.Niin se vain menee,että kun on kiva harrastus koiran alku on innostusta viedä sitä eteenpäin. Uskon ,että noista kahdesta kuullaan viellä kisa kuulumisia;D Kristalla on hevospuolella blogi joka on pian uudistettu. Sitä voi käydä kurkkimassa nyt haulla Ratsutila onnenapilan nimellä:) Sinne tulee myöhemmin varmaan myös pennun kuulumisia. Olen todella tyytyväinen ,että löytyi näin upeat pennun omistajat. Onnea viellä paljon uusille pennun omistajille ja paljon iloa tuleviin harjoituksiin. Mila on hieman ihmeissään ja yrittää laskea pentuja ..yksi siis puuttuu! Mila oli kyllä saattamassa pentua kun se lähti.

2 kommenttia:

  1. Mila on kyllä huolehtiva äiti. Aikas liikuttavaa =) Tsemppiä Ulla, kyllä sä siitä selviät, ne ne naperot jättää tein lauman ja muuttaa maailmalle. Ja jäihän sulle itselle yksi, jonka kanssa voit panostaa täysillä tuleviin syksyn kokeisiin ;)

    VastaaPoista
  2. Moi. Kyllä tästä selvitään:) Viimeinen yö pennuilla kotona! Jo ovat valmiita lähtemään ,ovat melkonen porukka..Vaikka yksi lähti ,eipä tuota paljoa huomaa menosta.Pääsee todellakin Salaman reeniin keskittymään täysillä. Milakin oli tänään taas navetalla töissä pitkästä aikaa ;D

    VastaaPoista