lauantai 17. heinäkuuta 2010

hellettä piisaa...

Retu nakuna!
Retun uusi nimi Meri karhu ja Parta Jooseppi :)
Pitäähän miehellä parta olla?? Vai mitä?
No huh, huh! Kyllä nyt meitä helteellä hellitään :) Mittari näyttää plussaa 33 astetta joka päivä ja yöllä tuntuu että nukkuu saunassa. Ei tule sadetta ei ;( No onneksi Suomen kesä on aika lyhyt ,joten kait tästäkin on vaan sitten osattava nauttia. Koirilla on nyt tosi kuuma .,Jopa Milakin läähättää nyt. Työt se kuitenkin tekee ihan hyvin ja innokkaasti. samaa ei voi sanoa Retusta. Edelleen lomalla ;D Käytiin monena päivänä uimassa ,mutta vesikin on jo lähes 30 astetta ,joten eipä tuo uimiselta enään tunnu. Kuumuuden keskellä Mila on käynyt Johannan kanssa agi reenissä kyllä. Kontaktia on otettu ja erilaisia kiertoja ja hyppyjä. Tekivät eilen myös pikku rataakin;D Kepeillä Mila yrittää edelleen verkon yli hyppyä.. sitkeä sanoisin on ! Kovasti on Mila kuulemma edistynyt ja nyt alkaa jo yhteistyö sujua mallikkaasti. Hienoa Mila. On otettu myös tottista ,siinä lähinnä ihan muutama liike ja sitten palkka. Se on sellaista ylläpito harjotusta. Ennen kisaa ei ruveta hiomaan mitään . Nyt pitää olla liikkeet jo hallinassa ja vaan nautitaan odotuksesta ,milloin päästään kehään ? ;D Tässä männäviikolla sitten otin ton karvaleikkurin ja hurautin Retulta karvat pois! Hah. hieno tuli voin taata. Piti tässä oikein ottaa kuvia ,ettei Susa vaan järkyty kun tulee ensiviikolla meille;D Voi katsella ekana blogista kuvia ja sitten sulatella niitä viellä vajaan viikon. Pehmeä lasku sanoisin :=0 Miun piti sitten ottaa ihan rennosti noitten vieraitten tulo.. miut tuntien en sitten ottanut ? Nyt talo kiiltää puhtautta ja aittakin on sievä kuin sika pienenä ;D Kyllä nyt kehtaa vieraat ottaa meille vastaan . Terve tuloa vaan koko poppoo !!! Kyllä tänne mahtuu naiset ja koirat . Maanantaina on viimeinen tottis kurssi ja siellä aion ottaa liikkeet läpi koemaisesti. Katotaan miten menee, jos ei muuta niin hermot on sitten riekaleina ja alkaa se tosi kova kisa jännitys iskemään todella! No vitsi vitsinä , miehän olen käynyt kaksikertaa läpi sen kirjan ,jossa opetetaan hallitsemaan jännitystä.. varmaan tehoaakin oikein hyvin? Tässä tulee nyt sitten niitä Retun kuvia ..ei suositella alle 18 vuotiaille ,eikä parturi kampaamo alalle aikoville !!

2 kommenttia:

  1. Moi! Nyt ku näki kuvan tuosta Retun (entisestä) paksusta ja isosta turkista niin onpa sitä karvaa ollu paljon :o varmasti helpottanu toi kun turkin ajellu pois, joskus kans tullu mietittyä josko Serinki turkin ois lyhyeks vetäny ku niin tuppaa olemaa nii kuuma näillä helteillä :D

    Terkkuja Retu veljelle!

    -Silja & Seri-

    VastaaPoista
  2. Moi. Kiva kuulla teistäkin:) Joo on ollut paljon parempi kun leikkasin tuon turkin. Kasvaa kyllä aika vauhtia näköjään takasin. Ei enään epätasainen :D Jooseppi alkaa näyttää taas koiralta. Toivottavasti ei tule samanlaista turkkia enään ;=? Terkkuja sisko likalle myös . Nähdään pian kurssilla:))

    VastaaPoista