perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kuulumisia

No nyt on kisat käyty:) Aika hyvä fiilis jäi. Ensin Milan tuloksia.
EKA KEHÄ.
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: 10
Paikalla makuu : 0 Otti käskyn viereisestä kehästä! Kun jätin niin vieressä annettiin käsky seuraa ja Mila sitten totteli . Kaksi askelta ja huomasi ei ollut sen käsky ei! Painu maihin nolona ja siinä makasi paikalla loppuunasti.
TOINEN KEHÄ.
SEURUU HIHNASSA: 8.5 . Ihan ok kai?
LUOKSETULO: 9
MAAHAN MENO SEURUUSSA: 9
Tässä kehässä oli sitä oikeaa Mila työskentelyä ja hieno yhteinen fiilis:))
KOLMAS KEHÄ

SEURUU VAPAANA: 7 . Mila jostain syystä? En tiedä miksi rupesi paineistumaan ja oli kuin selkäänsä saanut. Rupesi mielistelemään ?? Fiilis meni ,mutta yritin nostattaa sitä. Ei apua. Kehuin kyllä koiraa. Luulen että otti liikkurista painetta kun kulki ihan vieressä ,hyvä että ei ohjannut koiraa ;D
SEURUUSTA SEISOMINEN: 0 Johtui varmaan mielistelystä ja paineesta ? Meni maihin . Tiesi kyllä varmasti käskyn . EHKÄ rauhotteli itseään.. kuka tietää ? Harmittava nolla:(
HYPPY: 9 Hieno normi suoritus ei mitään ihmeellistä tässä.
KOKONAISVAIKUTUS kolmelta tuomarilta 8-9-9
TULOS: 3 pisteet 126,67
HARMITTAA vieläkin. Laskin mielessään jos olisi jäänyt nolla pois olisi ollut selvä ykkönen..No tää oli vaan yksi koe;D
Nyt jatkamme sitten avo luokalla,kuten olikin tarkoitus alunperin.

Muuten kiva viikko! Kiitos viellä MINNALLE ja JANITALLE mukavasta seurasta. Ja tietysti myös niiden koira kavereille:) Kun toiset suuntasivat koteja kohti ,niin SUSA ja RUU jäi viellä meille kesärengiksi. Maanantaina tuli Paula ja Nelli myös käväsemään ja tietysti Nellille otettiin nauta paimennusta hiehoilla! Kivasti Nelli Milan kanssa siellä hiehoja pyöritteli. Ei tyttö pelännyt yhtään ei! Taisi olla kotiin mennessä melko hiljasta koiraa uskon niin, väsynyt oli. SUSA otti varmaan sata kuvaa koko loman aikana koirien tyskentelystä. Laitan niitä tänne linkkinä kun ehdin. Kuvia tulee varmaan löytymään myös Susan sivuilta! Kävimme myös tutustumassa Milan agility harkkoihin. Sieltäkin tuli muutama kuva otettua.
Ruu sai harjotella paimennuksen saloja miun ohjauksessa ja Mila apukoirana aina laumaa ohjaamassa. Eipä olisi varmaan tarvinnut ,niin kivasti ruu osasi homman. Hienosti heti eka kerralla se meni ja käänsi hiehon oikeaan suuntaan turvasta näykkäämällä. Ei ollut hiehoilla epäselvää kuka niitä ohjaa. Ruun motto oli : Ruu kertoo suunnan ja hiehot vauhdin :=0 Ihmeellisesti tytöt jako työt ja lauman paimennuksen. Niillä oli selvästi joku salakieli miten toimia? Mila piti lauman toista puolta kasassa ja Ruu toista. Välillä ne vaihtoi puolia ja taas homma jatkui. Retu nautti kun sillä oli kaksi naista laumassa ja viellä akat hoiti työt eikä Retun tarvinnut juosta elukoitten perässä. Niin miesten tapaista..Otti Susa kuvia kyllä Retunkin paimennuksesta. Piti kuulemma saada kuvia ,että ei Retu ihan laiska ole:=0 Välillä Retulla oli keppi suussa sai paremmin akat kuriin ilmeisesti? Keskiviikkona sitten aplarit saatettiin junalle Milan kanssa. Kotona Kimmo sanoi ,että ompa hiljasta kun kesärengit lähti. Joutuu Kimmo nyt itse tekemään taas omat hommansa kun Susa ne sen puolesta teki:( Arki tuli sillekkin.
Kyllä me kouluteltiin koiriakin . Ei kukaan hullu muu alota reenejä kello 21.30 kun myö. Ruu parka teki 23.00 hämärässä viellä ruutua . Vähän tahtoi haitata tuo hämäryys harkkoja :) Pitihän se ottaa kaikki irti minkä ehti noista päivistä. Susan sanoikin ,että pitää käyttää hyväksi kaikki tilanteet nyt harjotella yhdessä. Päivällä oli niin kuuma, että oli turha yrittää tottista tehdä. Koirat kävivät uimassa yhdessä ja tietysti hiehoja liikuteltiin myös. Pitihän se Ruun saada kerrankin harjotella tarpeeksi paimennusta ,kun oli kerrankin mahdollisuus! Ja kyllä Ruu nautti eläineten kanssa touhuamisesta!! Siellä se navetassa käveli kuin kotonaan . Nauroimmekin ,että ruu harjotteli kesän paimennus reenit kerralla ,niin ei tartte juosta pellolla sitten joka viikko lampaita katsomassa. KIITOS SUSA ja RUU hienosta viikosta, kyllä oli hauskaa!! Ehkäpä työ tulette sitten viellä syksymällä uudelleen jos asiat edistyy kuten suunnittelin??:D KIITOS hienoista kuvista, että oli hyvä kamera millä sai mainioita kuvia...Nyt vaan harjottelemaan lisää tottista hyvillä ohjeilla! PERUS RATA sitten peruttiin helteen takia ja se kyllä harmittaa kovasti. Tietysti ymmärrän että lampaat ei jaksa juosta kuumalla pellolla. No ehkä ehdimme sen tekemään viellä tänä kesänä? Hieman harmitti kyllä se ,että lomittaja ei sitten tullut töihin kuten ensin olin toivonut.. No eiköhän nuo kesärengit senkin hommat hoitaneet oikein hyvin ...mitä näitä lomia turhaan pitämään kun oli niin hellekkin :)? Lomalla tulee vaan niin laiskaksikin!

1 kommentti:

  1. Voi se oli niin ihanaa! Nautimme molemmat valtavasti siitä, että sai tehdä oiekita töitä. Sitä vaan kun jokainen maidon juoja ymmärtäisi miten ison työn tekee se, joka sen sinne tölkkiin hankkii.
    Ruut oli todella rätti, mutta äärimmäisen onnellinen koira kotiin tullessa... ja arvaa mitä? Mä en ole pessyt tuota elikkoa vieläkään.. ööö... teen sen tänä iltana. Ei ole mua juuri haju haitannut. Mutta junassa sitä vastoin pieni poika kysyi äidiltä, että miksi täällä haisee niin voimakkaasti sonta? Äiti siihen, että junan vessat ovat usein rikki ja haju varmaankin sieltä peräisin ;0) Lisäksi vieressä istuva mies totesi, että hän meneekin tuohon viereiseen penkkiin, niin saadaan enemmän tilaa... ei varmastikkaan kehdannut sanoa, että sun sessu haisee niin pahalle, ettei tässä voi olla =P
    Ja mitä tulee uuteen reissuun sinne nurkille, niin varmasti tullaan. Nautittin molemmat niin paljon siellä olosta!

    VastaaPoista