tiistai 20. heinäkuuta 2010

Viimeinen treeni ennen koetta :)

Käytiin tapiksella illalla Satun kurssilla . Oli taas tosi kuuma ,mutta se ei näyttänyt Milaa häiritsevän. lähtiessä päätin toimia kuten olen mielessäni harjotellut koetta! Siis olen tehnyt mielikuva harjotusta tulevaan kokeeseen ja miten toimin jos joku menee pieleen :) Otin Milan autosta ja käytin pienen kävelyn ja pissittämiset ekana. Siirryimme riviin luoksepäästävyyteen. Mila katsekontaktiin sivulle istumaan ja käsky istu! Pysyi liikahtamatta paikalla kun Satu kävi taputelemassa sitä :D Siitä rauhalliset kehut vain ja hymyt koiralle. Hihna kaulaan ja kerroin Milalle että alkaa paikkamakuu. Meni ekalla maahan ja jäi kauniisti ja rauhallisesti maahan. Pysy koko ajan hyvin !! Paluu koiran sivulle ja käskystä istumaan . Saattoi sekunnin murtoosan ennakoida ?? Ei haittaa... Siitä kehut ja hymyt koiralle. Käytiin vähän pallolla leikkimässä ja frolikkeja maistelemassa . Milalla kiva fiilis hommiin.

SEURUU HIHNASSA. Meni oikein kivasti nappiin suoritus. Minä tollokin muistin kävellä rauhallisesti ja varmasti. Käännökset todella hyvät ja perusasennot suorat. Pieni hymy koiralle aina välillä merkkinä, että ollaan tyytyväisiä.

LIIKKEESTÄ MAAHAN: Hieno seuruu heti lähdössä ja rauhallinen kävely taas minulta! Heti putosi maahan käskystä. Muistin kertoa alussa taas mitä tehdään. Pysy maassa ja kaunis nopea perusasento. Tästä hyvät rauhalliset kehut.

LUOKSETULO: Taas ilmotin koiralle että luoksetulo. Jäi hienosti istumaan ja pysyi. Ei ennakoinut käskyä!! JIPPII::)) Tuli hyvällä vauhdilla ja ihan tarkasti sivulle perusasentoon! Hyvät rauhalliset kehut ja hymyt.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN. Hieno alku seuruu. Pysähtyy edelleen ,että ottaa askeleen käskyn jälkeen. Ei haittaa . Pysyy hyvin ja ei ennakoinut perusasentoa. Tästä hienot kehut . Poistuttiin vähän eteemmäksi pallo kopitukseen . Kehuja ja muutama kopitus heitto. Siirryin seuruulla hyppypaikalle.

HYPPY: Ensin katsekontakti ja siitä hyvä hyppy. Pysähty seisomaan hyvin:) Pysy ,ei ottanut askeltakaan. Palkkasin frolikilla seisomisesta. Tämän jälkeen mentiin kauemmaksi leikkimään pallolla. Kehuin kovasti Milaa kun oli oikein pätevä koira ;D Milalla oli tosi hyvä fiilis kokoajan kun tehtiin . häiriöitä oli toisista koirista jotka leikki ja teki liikkeitä. Ei haitannut meitä kun keskityttiin omaan suoritukseen. Näillä tunnelmilla mennään kokeeseen:) Nyt ei sitten oteta tottista ennen kisaa yhtään. Torstaina viellä agia vähän. Hieno ja hyvä mieli tästä kisa harkasta jäi..

2 kommenttia:

  1. Näyttää sitten lauantaiksi molempiin, tuusulaan ja tänne kunnon vesikeliä..tosi hauskaa..
    pasi taitaa jäädä tytön kanssa helsingin mummille jos on huono keli!

    VastaaPoista
  2. Moi. Onneksi ehkä iltapäivällä on poutaisempaa. Onnea koitokseen !!! Laita viestiä miten sit Dakon kanssa meni?

    VastaaPoista