tiistai 10. elokuuta 2010

No nyt on taas alotettu vähän tuota tottista reenaamaan:) Jotenkin vain oli tuo innostus hävinnyt helteeseen;D Eipä tuo taukokaan pahaa tee välillä . Ei ole alkanut Milalla juoksut ,mutta tekee varmaan saman kuin viimekesänä ja juoksee sitten alkuvuodesta taas..On varmaan joku pikkuinen huonompi juoksu jossain vaiheessa tulossa. ärsyttävää kun ei voi oikein ilmottaa mihinkään kokeeseen ,jos ilmotan varmasti alkaa juoksu!! ÄRSYTTÄÄ!! No mutta ei olla vielä valmiita AVO luokkaan . Haluan että se ykkönen tulisi ekalla ,joten paljon on reenattava viellä. Kaiken kaikkiaan liikkeet on jo hallussa jotenkin ,paitsi piilossa paikkamakuulla on aivan alussa. Eniten on edelleen itsellä korvien välissä varmaan vikaa,kun tuntuu ,että mikään ei ole niinkuin haluan sen olevan . Se jokin on edelleen miulla hukassa ja se oikea fiilis ei vaan ole löytynyt koesuoritukseen?? Milahan tekee ihan hyvin liikkeitä ,mutta mie en vaan itse tahdo hyväksyä sitä..:( Pitäisköhän miut synnyttää uudelleen? pitää varmaan pyytää Äitiä sen tekemään;D tuntuu kuin itselle ei riitä tuon Pikkusen Milan suoritus. Äh..Sitä vaan vertaa aina toisiin ja tuntuu ,että muut on vaan paljon parempia kaikessa.

tehtiin siis aamulla harkat.
Kierrolla luoksetuloa: Eka kerta stoppi ja siitä pallo palkaksi kopilla.
Toinen kierto . Stoppi ,mutta palkka pallolla seläntaakse.
Kolmas kerta kierrolla ja liike perusasentoon asti. Lelu palkka tästä.
Stoppi saisi olla terävämpi. Muuten ihan kait ok.

Pallolla maahan menoa. Voisi olla nopeampi maahanmeno. Palkka vain nopeista pudotuksista.

HYPPY. Tämä ihan ok. Istuu heti käskystä ja hyppää takas ihan ok. Lelu palkka.

KAKET. matka ehkä 5 metriä. Nyt nousee ekalla istumaan ja menee maahan heti:)) Näyttää hyvältä. Ei uskalla ottaa kuin yhdet nousut näin alkuun. Lelu palkka.

Pikku seuruu. Meinaa mennä vähän vinoon ja liike levitä. Normi Milaa.. pitää muistaa palkita lähellä itseä.

Tästä se taas lähtee pikkuhiljaa. Katotaan jos ehkä johonkin loppuvuoden kokeeseen mennään?? Voi kyllä olla vain haave!
Retulle ei mitään tottista olla tehty. se vaan on uinut kovasti ja hoitanut sillä selkää ja jalkoja ;D Katsotaan joko sillä ensi alkuvuonna ottaisi jonkun kokeen EHKÄ????? Tai parempi kun EI ota ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti