maanantai 16. elokuuta 2010

Reeniä eilen..

LUOKSETULO: Jää hyvin istumaan. Lähtee heti ekalla ja kovaa;) pysäytys voisi olla hieman terävämpi, mutta pysähtyy heti käskystä. Ei hiivi!! Tästä käsky tänne ja lelu palkkaus oman selän taakse heittona.

NOUTO: Pysyy nyt kun heitän kapulan. Iloinen nopea nouto ja tuo edelleen eteen? olen yrittänyt saada sivulle suoraan ja antanut käskyn sivu. Pudottaa silloin kapulan kun tulee sivulle. En tiedä pitääkö vaan antaa tulla eteen ja ottaa riski että tulee hieman vinoon perusasentoon kokeessa? Katsotaan mitä keksin. Sitä hiotaan nyt. Muuten kiva nouto.

TAUKO

SEURUU: Normia Milaa . Lähti juoksusta himmailee ,liekkö joku vipa päässä?? Käskystä takas sivulle ja nyt oikea juoksu seuruu. Lelu palkka tästä. Pysäytys ok. Ja käännökset alkaa taas sujumaan ihan hyvin.

KAKET: No voi surkeus.. ;( Ei tule mitään. Mikä se on että ei nouse istumaan ei. Maahan menee etäältä ,mutta eipä nouse. Tein ekana palkka sivulle ja jos nousee vapautus palkalle heti. Ei noussut.
Toisen harjotuksen tein kiertona. Istuu tässä hyvin ja palkka lelulla. Ei ongelmaa..
Kolmas kerta normina . Ei nouse edes läheltä ei. kävin nostamassa varovasti ,ei auta. Mikä siis avuksi? Sivulta nousee hyvin mutta ei edestä. ÄH..
Nostin siis istumaan ja kehuin ja palkka istumisesta. Tähän päättyi tämä reeni ,ennenkuin miun hermot meni! Tajusin siis lopettaa ajoissa. Jotain olen siis oppinut..
Ai niin HYPPY meinasi unohtua:) Siinä ei edelleenkään huomauttamista . Voisi istua nopeammin ,mutta tällä mennään nyt.
Lähdettiin sitten uimaan ja saunaan mökille! Kivaa oli ja vesikin oli viellä mukavan lämmintä! Kuinkas muutenkaan kamera jäi sitten taas kotiin, hyvä mie!!

1 kommentti: