sunnuntai 29. elokuuta 2010

TAPIKSELLA

Tänään otettiin tapiksella koe reenit SM kisaan lähteville. Mie tuomarina ja Jenni liikkurina. Hienosti oli kaikki harjotelleet koirien kanssa. Uskon että ykkös tuloksia tulee jos kaikki menee noin hienosti! Tiistaina olisi viellä tarkotus pika reenit tehdä ,että jää hyvä fiilis:) Retulle otin myös vähän tottista kisanauhojen sisällä. Metalli nouto: Peevelin pakana ;D Varasti ekalla ,mutta ei mitään kun lähti niin innolla. Ei palkkaa kehuja vaan.. Toinen sitten meni oikein oppikirjan mukaan.
SEURUU: Oli pakko ottaa vähän kun oli tuo into niin kovalla koetuksella ,että olisi ollut vire katossa tunnariin. Normi seuruu Retulta ,ei mitään ihmeitä tässä. Kontakti pysyy ja ei pysy ajoittain. Ei jaksa hioa kun ei olla kisaan menossa :)) TUNNARI:Voi jesse että oli upea tunnari!! Jippii.. onnistu ekalla ???? Jenni viellä naksutti kun meni omalle ja nenä osu omaan. Ei mitään epäröintiä nyt. Mikähän siihen lie tullut ? Kapula tuli iloisesti yhtenä kappaleena miulle käteen ja siitä lelupalkka ja riehumista.. HYVÄ mieli kummallakin. Kyllä tää tästä viellä.

MILA:))

Ensinnäkin hieno vire ja sitä oikeaa Milaa näkyi nyt. Johtuu varmaan siitä kun työt on puolettuneet. lehmät jäi yöksi sisään joten työt vähissä. Intoa tottis tekemiseen nyt! Työt häiritsee myös Milan harrastuksia! Muistin myös viritellä ekana koiran kehässä.

Ekana METALLI nouto:Odotti jopa käskyä ja vauhtia piisasi ja kapula hienosti eteen lähelle. Palkka patukalla. HIENOA!


LUOKSETULO: Suora. Pysy istumassa ja ei ennakoinut. Kova vauhti ja luulin että menee pitkäksi! Eipä mennyt. Sivulle ja kaunis perusasento. Pallo palkaksi.

SEURUU: Koko koe seuruu setti ja viellä lisänä yksi peruutus askeleet. Edelleen vähän edessä ,mutta melko korrektia kai?Pidin kovasti Milan vireestä tässä. Patukalla palkka lähellä.

TUNNARI 5+oma. Jenni vei kapulat. Ei ennakoinut. Otti heti oman ja myös viereisen samaan suuhun!! Hassu koira. Kehuin kun toi oman. Meinasi ,että kaksi on parempi ,ei tarvii ottaa sitten toistoa? Melko kätevää!! Arvaten viellä yksi toisto ;D Siinä tuli oma pelkästään ja heti otti oman kun sattui kohdalle. Ei pureskele kapulaa, hyvä!
Otettiin viellä muutama oman haku pelkästään heinikosta. Ei mitää ongelmaa.

PAIKKAMAKUU: Piilossa eka kerran vieraan koiran kanssa rivissä. Jennin Ago oli Milan kanssa makuulla ja mie piilossa noin 1 minuutti. Meni ekalla maahan ja jäi nätisti. Oli haistellut jotain vähän maata ,mutta ei muuten liikkunut yhtään. Nousi ekasta istumaan ja siitä hyvät kehut ja lopuksi pallolla leikkiä.
Mila oli tänään ihan innoissaan tottiksesta. Johtuu varmaan siitä kun kentällä oli useampi koira tekemässä häiriöt'. Hassu koira tekee niin hyvin kun on paljon muita koiria ja paljon häiriötä. Tykkää siitä ,että on hälinää ympärillä. Lopussa otin leikkimällä vähän pysähdyksiä luoksetulossa. Ja pari maahan menoa.. ja paljon leikkiä.. Hieno tunnelma näistä harkoista. Tälläisiä harkkoja lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti