keskiviikko 25. elokuuta 2010

tottista

Nyt loppuu tää viruminen toimettomana! Laiskuus ei ole HYVE!!! Ei ole enään mitään syytä olla vetelys ja keksiä kaikkea muuta kuin tottiksen tekemistä. :) Eikä kyllä ole sitten muutakaan tehty . Tänään aamupäivällä oli agility reenit Milalla. Pikku rataa tekivät ja kontakteja myös. Hyppyjä ja putkia juostiin kanssa;DKepit taisi mennä muutaman kerran. Ne on vaikeat sille! Mila ei ole tänään ihan parhaimmillaan agilityssä. Ei siinä etteikö olisi tehnyt ihan kivasti ,mutta taisi olla tuo nenä maassa ihan liikaa? En tiedä liekkö juoksua tekee kun on alkanut merkkaamaan ja nenä maassa kulkemaan? Liehittelee Retua että Retun hermot meinaa mennä. Hassu koira. Huolimaton on myös. Tänään aamulla kävi lehmänajossa jopa pissillä välillä pellolla. Jätti siis ajoittain työt tekemättä!! Hyi Milaa.. Iltapäivällä ei näkynyt lehmän ajossa ollenkaan?? Veti hirsiä karjakeittiön ovella ja laiskotteli! Kääk ,miten holtiton koira se on :=0 Pitää varmaan laittaa vaihtoon tuo hulttio! Mie sitten yksin ahersin lehmät laitumelta tarhaan. Kiroilin kylläkin mennessäni ,voin tunnustaa. En pyytänyt ja kutsunut Milaa töihin. Periaate on se, että Mila huolehtii siitä ,että on paikalla kun työt alkaa. Nyt ei siis ollut paikalla. Oli kyllä hieman hämmästynyt kun lehmät olikin jo sisällä ,kun Neiti vihdoin saapui navettaan. Potkut vaan tollaisille karvajaloille....

Ilta reeniä otettiin sitten uhmallakin. :)

RETU.


Ruutu . Lähetystä ruutuun ja paikan hakua. Ihan kivasti meni ja jopa maahan ihan ilman käskyä:( No minkäs teet kun osaa ,niin osaa! Oli jo maassa joten peli menetetty.

Kaket. m-i-s ja i-s-m matkaa 10 metriä. Taka palkka ja nousi kun nousikin hienosti:) HYVÄ Retu.

Tunnari. 6 kapulaa ja oma rivissä. Ilosesti lähti kapulalle ja otti heti oman!! JEEEEEEESSSS!!!! siitä patukalla leikit. Jopa palautus ihan kiva ,pikku pureskelua ei oteta huomioon ;D Tuli kokonaisena kapula kuitenkin käteen.


MILA HULTTIO:

Ruutu: Paikan hakua ihan läheltä. Kun ruudussa heti palkka leluun. Toinen, Mila istumaan ja mie ruutuun. Käsky ruutu ja palkka ruudussa leikkien. Kolmas lähetys 5 metriä ja kun ruudussa palkka lensi ruutuun josta vapautus.

SEURUU: lähinnä juoksuosuus ja täyskäännös. Nyt alkaa juoksu sujumaan ihan kivasti. Paikka oikea. Täyskäännöksestä palkka lelulla.

Toinen pentu seuruu lihapullalla: Mila ihan ulkona tässä ,seurasi mutta lähinnä lihapullaa vaan. Ei tajunnut koko ideaa!! Joten se siitä..

TUNNARI: Oma rivissä. Haki hienosti ,ei pureskele. Ja oma löyty heti kun nenä siihen sattui. Ei töninyt ja nostellut muita kapuloita. HIENOA MILA.

METALLI NOUTO: Pysy heiton ajan!! Haki iloisesti ja luovutti edessä.. No luovuttakoon sitten siinä!! Tässä ei ongelmaa.

PUU kapula. Erillaisia noutoja. Perusasennosta ensin. Normi nouto ja pysy heiton ajan. Tuo eteen ,,joo tuokoon sitten:)
Toinen kierrolla hakuja. Sivulla ekana ja kapula heitto sivuun ja kierrolla tuo. Nopeita hakuja oli!! Jess!
Viellä yksi ja lähtee kierrolle ja siitä kapulan heitto tulo matkalla ja palautus nopea eteen! Tästä Mila tykkää..

KAKET. Matka 5 metriä. NOUSI joka kerta ekalla ja meni maahan .:) m-i-m ja i-m-i . Tässä ei saa katsoa milaan ollenkaan . Nopea vilkasu nousiko ja sit katse muualle. Hyvä kehu ja riehumista sairaasti..

KIVA fiilis näistä reeneistä jäi ja nenä pysy ylhäällä koko ajan ! Lopuksi paikkamakuu retun kanssa vierekkäin. Mie menin kulman taakse piilloon . Aika varmaan yksi minuutti. Ei ongelmaa ,pysyy jopa paremmin kuin alokas luokan makuulla. Näitä jatketaan edelleen... Nousi ekasta myös sivulle ylös istumaan. HYVÄ MILA HIENO TYTTÖ (varmaan??)

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että kaukot ovat alkaneet sujua =)
    Ja tunnari kuulostaa todella hienolta... toisin kuin Ruu'lla joka on hieman varomaton mennessään kapuloille. Oma onneksi nousee joka kerta =)

    VastaaPoista