keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Pentu treffit

Vau,mikä paimen ilme..tuon kun saisi Salamalle:)
Siskokset SADE(aino) ja Salama.
Vau ,mikä tytteli..Vähänkö salamaa ottaa päähän tuo kehuminen?
Varmaan keskustelevat tokosta?:)
Ainolla isän ilme. Melko pelottavan näköinen ;=0

Ranskalainen poski suudelma!
Ja Salama tietysti anto poskisuudelman myös..sivistynyt koira ;D
Hyi, sie haiset varmaan lehmälle ja sie hevoselle..Yök!!
Lisää pusuja.
Pientä painia välillä.
Mitähän nuo siskokset kuiskii?
Tänä aamun Krista soitti ja sanoi tulevansa Lappeenrantaan asioille. Sovittiin sitten pentu tapaaminen . Mentiin raviradan luo . Oli ihana nähdä pikkuista Sadetta(aino). Kylläpäs oli pentu hienona. Pesty eilen ,mutta ei kyllä tätä reissua varten. Oli kuulemma käynyt laittamassa hevosen hajuvettä turkkiin ,joten oli pakko pestä. Tullut siis äitiinsä tavoissa:) Oli ilo katsoa kuinka hyvin Ainoa oli pidetty. Pentu ei ollut moksiskaan auto reissusta. Siskokset heti nuuskivat toisensa ja iloisesti murisivat toisilleen tervehdyksiä;D Kun oli haisteltu ,niin jouti jo vähän tarkastelemaan kukas tuo toinen koira sitten oikein on. Luulen että tunsivat toisensa? Aino on siis alottanut tottis koulun ja pitää kovasti lajista :=0 Agility ei ollut oikein ohjaajan laji ,joten tokolla jatkuu harjotukset. Luulen, että näitä voidaan nähdä myös kisoissa:) Juteltiin kuulumisia ja miten Aino on ruvennut tekemään tottista. Narsku pallo on kuulemma kova juttu tokossa. Hyvä! Aika pätevä tuo pentu jo on. Osaa vaikka mitä juttuja jo.Muutaman kerran on käynyt tutkimassa hevosen mahan alustaakin . Nyt osaa jo väistää polleja aika taitavasti kuulemma;D Niin se elämä opettaa pientä. Metittiin nouseeko Ainon korvat pystyyn ja mielestäni ei nouse. Perintönä Ainolla isän korvat ja isän ilme;D Hyvin saman kokoisia olivat ja varmaan painoisiakin. Hännät on yhtä pitkät kummallakin ja kovia niillä pamputtamaan .. Harmi ,että Nea ei ehtinyt tähän tapaamiseen Riinan kanssa. Kesällä pidetään yhteinen sauna-ilta mökillä ja nautitaan pentujen seurasta. Pääsiäisenä sitten näen Myrskyn kun tulee käymään. Luulen ,että se on aika iso poika kooltaan? Pitääkin laittaa viestiä ,että lähettää kuvan pojusta:) Tässä oli kuvia tytöistä tältäpäivältä 8) Kovin on saman kokoisia nuo kaksi.Kiva päivä ja Kiitos Krista kun ilmoitit tulostasi. Toivottavasti löysitte sopivan hevosen ostettavaksi.? !

3 kommenttia:

  1. Hei, milloin aletaan tuhlaamaan niitä? Mistä sie ne tilasit ja paljon maksoi? Ai niin ,en usko etä teillä on ongelma tunnareilla se vauhti ,vaan se koiran epävarmuus niillä kapuloilla? Siinä taas ajatus itämään siulle:)

    VastaaPoista
  2. Voi, että teillä on ollut pentutapaaminen! Ihanan näköisiä molemmat =)Hyvältä kuulostaa muidenkin pentujen kasvu ja kehitys!

    VastaaPoista