keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Tarkistus

Mitähän sitä oikein reenataan nykyjään Salamalla?

Lenkillä: Namit taskussa ja Salama juoksee välillä hakemaan namin edestä istuen. kun lähtee tulemaan käsky tule ja tulee kovaa....

Eteen lähetyksiä: Käsky eteen ja siitä juoksee suoraan eteenpäin pitkälle. Käsky odota. Kääntyy miutapäin seisomaan paikalleen. Kehut, vapautus. Joskus siitä kutsu tule ja eteen istumaan .Palkka nami.

SISÄLLÄ:

ETEEN tuloja perutuksella. Nami palkka edessä tai pallo jalkojenvälistä taakse.
EDESTÄ sivulle. Tämä viellä namilla auttaen. Istuu suorassa ja kontaktissa.
SEURUU . IMUTUS. Vasemalle kiertoja, käännökset palkka hieman vasemmalle viistoon namilla. Ei heitetä. Pysyy paremmin suorassa asennossa.

PERUSASENTOJA sivulla. Autetaan tulemaan sivulle. Patoaa, hengitys, JES. Kehut ja palka putoaa eteen (lelu) Tai namilla kontaktista .

MAAHAN MENO, nopea lelulla. Hypytän parikertaa ylöspäin ja siitä pudotus maahan nopeasti. Tästä Salama tykkää..Tai sivulta ,patoan ,hengitys ja siitä leluputoaa maahan ja samalla käsky.

SEISOMINEN: peruutuksella. Makuupala palkka heti . Käsky STO. Muutama kerta peräjälkeen.

Tunnarin etsiminen. Palkka leluun KII käskyllä ,ei vedetä!
NOUDOT. Saalisnoutona lettilelulla. KII käskyllä leluun. Myös metalli.

Paikkamakuut: Koirat maahan ja siitä mie pyörin koirien ympäri ja pompin ja menen kyykkyyn ja tanssin HÄIRIÖNÄ. PYSYY!!JEE: Muutama minuutti ,ehkä pari . En ole ottanut aikaa:) Palkka rauhallisesti makuupalalla jalkojen väliin ennen lupaa nousta. Ei riehuta!

1 kommentti:

  1. Hienolta kuulostaa! Sehän osaa vaikka mitä! Mukavia aurinkoisia päiviä teille sinne koko laumalle. Nuo uudet kevät kuvat olivatkin varsin ihanan näköisiä =)

    VastaaPoista