torstai 24. maaliskuuta 2011

Retu sikailee:)

Eilen otettiin reenit katsastus aseman parkkisella. Seurana meillä Nea ja pentu, Anni ja hauskat koirulit! Oli oikein mukava katsoa Wilman tekemistä,vau mikä asenne neidillä:)
Nea ja Riina on kovati edistyneet tokossa. Oli oikein kasvattajana mukava nähdä niiden tottista. Hyvä niistä tulee... Anni oli Nealla liikurina, kun jostain syystä Riina vaan ,niin rakastaa miuta? Kävi aina välillä moikkaamassa ,kun reenistä vaan pääsi irtoamaan 8 ). Ihana pentu todella!
Ekana otin Retulle reenin. Retu on vaan nyt huippu kunnossa jaloista,että virtaa piisaa....

Ja se kyllä näkyi meidän suorituksessa varmaan? Anni liikkuroi.

Alotin Kakeilla. Eka suorituksessa tuli M-S ja eikös poika sitten ruvennut kyyläämään ja alkoi hiipiä. Joten uusiksi meni.
Toinen suoritus takapalkalla. En muista tarkasti menikö näin ,mutta jotenkin vaihdot siis I-S-M-I-S-M? Nyt jopa teki tarkasti ,ei liikkunut ,kaksi käskyä seisomaan:( Muuten nappi suoritus. Palkka siis takana ,joten silloin ei käytä silmiä. Muistin jopa mennä sivulle ennen vapautusta. Retuhan on lähtenyt kisassa tulemaan jopa vastaan lopuksi?
RUUTU ;D

Hupaisaa ,että Retu tarjosi eka kerran elämässä itse korjausta ruutuun:) Jee! mie menin ihan HOOKSI ja pasmat meni miulta sekasin. Järkytyksestä toivuttuani homma jatkui! Lähetys varmaan yli 20 metriä .Anni liikurui. Retu lähti suoraan vauhdilla ruutua kohti, huomasi Annin kassin ja kävi haistelemassa sen (oli lähellä ruutua) . Muisti ai niin ruutuun piti mennä. Meni sivusta sisään ja keskelle takanauhaa makaamaan. Katsoi hölmönä ja siirty itse keskelle ruutua:) Tarkisti selvästi viellä maahan mennessä oliko kaikki törpöt varmasti kohallaan .Olihan ne ja Retu ihan keskellä ruutua. Siitä käskytyksellä loppu osa ja Anni sanoi ,että ihan pikkuinen ennakko oli ruudusta lähdössä. Ei kai paha? Tuli vauhdilla oikeaan asentoon seuruuseen ja tillitti miuta hienossa kontaktissa lopuasentoon asti. Super hyvä loppu seuruu.
Mie ihan intona tuosta sen suorituksesta. Nea ja Anni kehuvat sitä maasta taivaaseen! ja olihan se kyllä tosi hieno korjaus Retulle. Palkka patukalla! Sitten alkoi todella sikailu osuus;(

TUNNARI!
Plääh, olisi voinut jäädä kyllä tekemättäkin! Alku osuus hieno ,pysy istumassa ja tarkkaili varmasti Annin kapulan laittoa ja mietti mitenhän tuon nyt suorittaisi tänään:)
Anni laitto namit vasemmalle ennen kapuloita. Käsky etsi. Lähti kun tykinsuusta. Ei ottanut nameja ,ei! Haisteli kapulat vasemmalta oikealle..Tämä hyvä! Nosti viereisen ja sitten viereisen ja sitten ties mitä ja omakin kävi suussa ja luulin ,että sen tuo ,mutta....Ei. Alusta koko homma. Nyt haisteli taas ja otti oman ja vaihto sen ..PEE....otti oman ja toi sen miulle. Kolmaskerta toden sanoo vai? Ennen lähetystä juttelin sille kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa;D Meni kapuloille ja haisteli ,otti oman heti ja mie tyhmä kehuin ja pudotti sen ,varmisti viereisen ja toi oman:) Siitä kyllä oli pakko kehua ja palkata. Mie olen tosi aasi ja en pitänyt kriittisessä paikassa lärviä kiinni. Tappaisinko itseni vai mitä pitäisi tehdä??? Siinä olikin sitten Retun reeni.

SALAMANTERI.

Alotin leikillä ,koska viime kerta oli järkytys Salkkarille . Paineistu ja meni pieleen koko harjotus. :( Nyt sitten viisaana leikitin ekana kahdella lelulla. Tarkkailin miten on mielen laita . Vähän katseli ekana ympärilleen ,mutta alkoihan ne namit kohta maistua:) Saatiinhan me muutama kiva otos tehtyäkin. Junakin meni parikertaa ja siitä ei Salama välittänyt mitään. Otettiin kasi luoksetuloa ja palkka ekana leluun. Anni piti ja mie juoksin eteemmäs. Kutsu ja tulihan Salama vauhdilla. Meinasi tulla ekasi eteen tai jotain koska vähän törmäsi miuhun. Otin sitten toisen lelulla palkka edessä. Ei ongelmaa tässä. Leikkiä letillä. Namilla otin pari seisomista peruutusella ja eteen tuloa. Nämä ok. Leikkiä vähän taas. Pallo ei nyt in ,joten otin letillä leikkiä. Lopuksi muutama pieni otos seuruuta ja tässä imutus namilla. Tuntu fiilis oikein kivalta Salamalla. Viellä leikkiä lelulla ja autoon.Olin loppujen lopuksi ihan tyytyväinen salaman harkkaan. Lopussa kävimme viellä Annin kansa läpi harjotusta ja muita elämän tosiasioita:) Oli oikein antoisa ja hauska reeni ,vaikka Salama suorituksen aikana jo oli melko hämärää ja luntakin alkoi sataa melkoisesti. Yhteenvetona lopussa totesimme otavamme uudelleenkin harkkoja yhdessä oli keli huono tai ei! Eli siis huono! Nea lähti vähän aikaisemmin pois kun kyyti odotti ,mutta kiitos myös Nealle seurasta. Ensiviikolla otetaan uusiksi taas.

3 kommenttia:

 1. Se ruutu oli oikeesti hieno! Harvoin näkee et koira osaa noi hienosti hakea ruudun. Retu on oikeesti hahmottanut, mitä ruudulla tarkoitetaan :)

  Pjennut oli hienoja! Joku aamu ku heräät niin saatat huomata että Salama on kadonnut ;) Tai Nea huomaa että Riina on kadonnut. TAI MOLEMMAT OVAT KADONNEET :D :D :D

  VastaaPoista
 2. Moi. Ajattelinkin eilen mihin Salama on joutunut kun ei näkynyt? Luulin, että olet hakenut sen? Oli muuten karannut tien toiselle puolelle Teemulle ,tyttöjen kanssa ulos leikkimään!:( Kyllä tuli kovaa kotia kun karjasin;D

  VastaaPoista
 3. Riina tosiaan on ihan hulluna siun perään, ei se kenenkään muun kanssa oo tollanen (: Harmi kun en nähny Salaman suoritusta, mut ens kerralla sitten!

  VastaaPoista