perjantai 23. maaliskuuta 2012

alokasta

Eilen oltiin Tapiksella Nea,Leena, Jenni ja mie ja tietysti koirat.Kenttä oli suht hyvä viellä ja valoakin riitti sopivasti. Tulin ekana taas ja vein Salkkarin kanssa merkin ja Ollin ja Väinön valmiiksi. Annoin Salkkarin sillailla hetken ,kenttää tutkien. Olin just tekemässä merkkiä kun Jenni tuli. Nyt Salkkari keskitty hommiin ja ei yhtään vauhkonnut kesken pois:) Jee...Jenni näytti viellä kapulat uudelleen.Lähti merkille suht hyvin. Otiettiin Väinö ekana. Meinasi mennä Olliin ,mutta pysähty käskystä ja korjasi kivasti. Palautus sivulle ok. Toisena Olli. Tämä ihan ok. Jatkoin noudolla. Nyt pysyi hyvin heiton ja toi kapulan sivulle. Tiukasti piti kapulasta irrotuskäskyyn asti ja vähän enemmänkin:) Ote pitää!
Liikkurointina ALOKAS liikkeet. Jenni liikkuroi ja Leena tuomaroi. Ekana siirtymä alotuspaikalle. Tämä ok. Seuruuta ,jossa välillä kehuin liikkeessä. Pikku apu täyskäännöksessä. Lähinnä varmistelin tiiviistä paikasta:) Nyt jopa PA :t istui:) Juoksuosuus hyvä. Hyvä tunne tästä.
LIIKKESTÄ seisominen. Tämä ihan hieno. Alkuseuruu myös hyvä. Palkka namilla.
LUOKSETULO: Tälle pitää keksiä jotain?Pysy hyvin istumassa. Lähti käskystä hyvin ,vaikka häiriö käskyjä tuli PALJON! Siis kuunteli miuta ;D Loppu osa ihan pielessä. Ei hyvä!!"! hidastaa lähellä ja tulee kyllä PA:han,mutta pitäisi mielestäni tulla reippaammin ja vauhdilla loppuun asti? Tälle pitää keksiä jotain? IDEOITA?
LIIKKESTÄ MAAHAN. Alkuseuruu hyvä ja tiivis.Ei mennyt maahan jäi istumaan. HÖH? UUsiksi siis. Nyt meni maahan heti. Loppu osa hyvä. En kuitenkaan ole tästä huolissaan, lisää reeniä vaan. Hyvällä fiiliksellä teki ja pallolla välillä kopittelua. Loppuun otin viellä henkilöryhmän ja siinä istumisen myös. Oikein hieno ja ei painetta tässäkään :=0. KIVA,kiva!
Kyllä on kiva tehdä Salkkarin kanssa hommia ,kun ei nuo hormoonit häiritse ja juoksut ole mielessä. En muistanutkaan kuinka helppoa sellainen on? Mielestäni Salkkari on alkanut nyt tehdä hommia tosissaan ja oikealla asenteella? Tänäänkin iltareenissä pihalla oli suorastaan oikein villillä mielellä :) vauhtia piisasi liikkeissä ja hypytkin onnistu jo kolmella laudalla hienosti. Ihanaa ,että jalka toimii taas. Hyvä tästä tulee. Me ollaan päätetty onnistua yhdessä. Salamahan ei siis ole syönnyt viime Kouvola reissun jälkeen ollenkaan kipulääkettä eikä muutakaan lääkettä. Jos tarkasti katsoo voi nähdä hieman epäpuhdasta liikettä sillä toisessa jalassa ,mutta ei pidä katsoa! Se on varmaan sillä lopullinen liike tuolle jalalle?Ei menoa haittaa..Kohta se voidaan nähdä ja todeta tuuleeko siellä huipulla tosiaan :) ???

SUSALLE viellä voimia tulevaan koitokseen . Muistahan ,että ei se päämäärä ollut tärkeä ,vaan se se matkalla olo!

2 kommenttia:

  1. Jos kehut sitä just ennen sitä kohtaa kun alkaa himmaamaan....tässä on ajoitus toooosi tärkeetä.

    t.Tarja

    VastaaPoista