lauantai 10. maaliskuuta 2012

Möllit jäi:(

Hymm! No niinhän siinä sitten kävi ,että huomiset möllikisat jäi sitten menemättä. Vielähän nuo olisi hoitunut, jotenkin työn lomassa ,mutta kun olen luvannut vetää nuorille kurssia hallilla ja sinnehän ei löytynyt tietenkään sitten sijaista.No ei auta. Mie kun olen sellainen ,että kun olen jotain luvannut tehdä sen sitten teen ja en rupea ketään rukoilemaan väkisin apuun. Pari kertaa olisi viellä tuota kurssia ja sitten olen sanonut ,että pidän hengähdys taukoa toisten koulutuksesta. Tuntuu ,että omat koiran koulutukset jää aina muitten etujen alle?Nyt olen kyllä vakaasti antanut itselleni luvan olla vähän törkeä ja keskityn omaan koiraan enemmän. Ilman kovaa työtä ei tule tulosta ja tavoitteet tälle vuodelle ei ole kovin pienet:D Vihdoinkin kun Salkkarin jalat kestää reeniä aion sitä myös täysillä tehdä:)Täytyy varmaan antaa Nealle käsky ,että jos kuulee miun luvanneen jotain muuta tehdä ,saa vetää miuta kuontaloon! Olen ilmottanut Salkkarin jo useampaan kokeeseen ja yhteen leiriinkin sekä koulutukseen ensikuussa,joten täysillä tässä jo ollaan menossa eteenpäin.Tuntuu mahtavalta päästä itse oppilaaksi toisten järjestämään koulutukseen. Se on meille harvinaista herkkua Salkkarin kanssa. Keväällä on yksityiskoulutustakin miulla tiedossa ,jota odotan myös innolla. Mahtava odotuksen into miulla ja tuntuu todella hyvältä nyt :) Täytyy ruveta etsimään noita möllitokoja todella . Niitä me tarvitaan . Vinkkejä otetaan vastaan :) Ollaan me reenattukin taas.

Aiheena lelupiilossa. Pallolla otetaan ,koska olen huomannut Salkkarin rakastavan palloa. Teen näin. Otan koemaisen asennon sekä ilmeen. Salkkari hakeutuu ITSE heti perusasentoon istumaan. Ollaan siinä hetki ja sanon HYVÄ rauhallisesti. Salkkari nostaa hyvän vireen ,koska tietää palkan tulevan.Palkkaan pallolla pikku leikkiin. Näitä tehdään toistoina.Toisena ollaan otettu myös sama alku ,mutta käskenkin maahan sivulta. Poistun muutaman askeleen ja palaan sivulle. HYVÄ sana ja odotan hiljaa hetken ja palkka makuusta. Pikku leikki vain.Kolmas versio. Sama alku ja seuraa käsky. Kaksi askelta ja HYVÄ sana oikeasta vireestä seuruussa ,kaivan pallon esiin rauhallisesti ja palkka pallolla. Yritän tehdä nämä samalla PÖNITYKSELLÄ kuin olisin kokeessa:)Jostain syystä näin tehdessä Salkkari on hienossa vireessä kokoajan? Katsotaan mihin tää meitä johtaa? Pallo pitää kaivaa vasta HYVÄ sanan ja pikku viiveen jälkeen isolla rauhallisella eleellä . Huomasin seuruussa ,että salkkari nostelee jalkoja eritavalla kuin ennen? On siis oikeassa tunnetilassa silloin seuruuseen?Fiilis on aivan mahtava koiralla ja miulla:)Hiljaa hyvää tulee...Uskon ,että tää vireen löytyminen ja oikean tunnetilan keksiminen tekemiseen on se juttu! KIITOS Tarja vinkistä!!!! Hassua tuo HYVÄ sana ja siihen luotu odotus palkasta toimii hienosti. Pallot on muuten KAIKKI piilotettu normi elämässä ja kaikki kiva tapahtuu vain reenissä miun kanssa. Hienoa todeta ,että kun Salkkari huomaa miun ottaneen pallon käteen se ihan virittäytyy eri tunnelmaan ja on valmis tottistelemaan OIKEASTI ja tarkasti. Toivotaan ,että tää tunne kestää? Myöskin AINA, kun olen porukassa reenissä pitää MUISTAA ottaa liikkuri höpöttämään meille.:) Näillä mennään nyt taas jatkossa ja katsotaan kuinka käy :=o

6 kommenttia:

 1. Nyt vaan treenaat kisanomaisesti...asteittain:-)

  Haminassa on möllitoko 14.5.

  t.Tarja

  VastaaPoista
 2. Moi. Sinne sitten suunta:)Laittakaapa alokas ekana ,niin meikäläinenkin ehtii hyvin "vinks"

  VastaaPoista
 3. Harmi tuo epiksen ohi meneminen teidän kohdalla =( Nyt vain laitat teidät etusijalle ja kohti tavoitteita vain! Kyllä te ne saavutatte ;)Täälläkin ilmoittauduttiin leirille!

  Ps. Onnea kaikille vuosia täyttäneille karvakuonoille!

  VastaaPoista
 4. Moi. Kiitos onnittelusta.Joo tavotteet tiedät ja mie uskon vakaasti ,että ne pystytään täyttämään:)Näin mennään kohti uusia tuulia!

  VastaaPoista
 5. Ai niin Susan ,nyt vain odotetaan vastausta ja sit laukkuja pakkaamaan ajoissa ;D Leirille !

  VastaaPoista
 6. Juu va stausta kuumeisesti odotetaan =)

  T. susa

  VastaaPoista