torstai 1. maaliskuuta 2012

haku ja tottis

Tänään hiihtoloman kunniaksi OTETTIIN PORUKALLA HAKUA. SALAMA MUKANA. Ehkä olisi ollut helpompaa pelkkää tottista ottaa ei olisi tarvinnut umpihangessa kahlata? Hulluja koko porukka:) No hakua sitten tehtiin ja kolme ukkoa valmiina osittain piilossa.Lähinnä tässä oli ideana ei pusuja maalimiehelle! Niinhän kaikki luuli. Salama on vaan niin nopea ,että pusut siinä sivussa lipsahtaa kuin vahingossa?Ekalla lähti reippaasti maalimiehelle. Nappasi rullan pusujen kera ;D Pudotti rullan ja miun mielestä sillä oli hetken kiintorulla suussa?. Tuli luo ja yhdessä vaan rullaa hakemaan. Ei palkkaa. Pusuja tässä välissä myös maalimiehelle ehti antaa. :(Uusi yritys. Nyt otti rullan ja toi . Näytölle ja pusuttelemaan;( Vaikka namit oli selvästi ukon edessä jo maassa valmiina ,söi namit ja pusut päälle! HOIH!

Toinen ukko. Lähti hyvin ja pusuja paljon ennen rullan ottoa:HOH! Toi rullan ja näytölle kivasti. Namit maassa pois ukon luonta. Söi namit ja pusuja lisää? HOH,HOH!

Kolmas ukko. Lähti hyvin ja löyty heti ja nyt otti rullan ja toi ja leikki rullalla.HYI! Näytölle vauhdilla ja nami ja lelupalkka. Ei tainnut enään antaa ehkä pusuja? En jaksanut laskea enään antoko pusut!

Viimeseksi otettiin keskilinjalla rulllan haku. Lähti hyvin ,otti rullan ja toi. Näytölle nameja syömään ja taisi pusutella niin ,että maalimies ei päässyt ylös? Loppu leikki patukalla,ukon kanssa. Joo,että sillai? Lopussa sai leikkiä siskon ja tikkarin kanssa. Taisi olla enemmän irtiottoa juosten? Hauskaa näytti kuitenkin olevan...En tiedä mitä teen tuolle pusuttelulle? Hyviä neuvoja kaivataan???

Pihalla. RUUTUA. Lähetys noin 20 metriä. Lähti kun rusakko puskasta. suoraan ruutuun ja siitä käskystä maahan. Juoksin palkkaamaan ruutuun. Näitä parikertaa. MERKKIÄ. Sivulta PA:sta merkille. Matka joku 10 metriä. Juoksin merkille palkkaamaan. Ihan kivat oli.

PITKÄ seuruu. Siirtymät taakse, sivulle, eteen. Tämä tuntui oikein hyvältä nyt. Kiva fiilis Salkkarilla myös.
LUOKSARI; Tuli kovaa ja muistutuksella sivulle. Hieno!
LIIKKEESTÄ maahan. Hieno!
LIIKKEESTÄ seisominen. Pitää muistaa käsky STO! Ihan hyvin pysähty ja pysyi. Lopuksi pallolla leikkiä.

AAMULLA kolmekoiraa paikkamakuu. Aika 3min. Osittain kävin piilossa. Yhdenkerran laitto pään maahan hetkeksi? Muuten ihan hieno! Palkkasin maahan namilla.

Tänään ilmoitin Milan erkkariin kesällä!!! Susku tai Jenni voi nyt valmistautua ,sitten sen esittämään:) Salama on edelleen ihan villi ja jalka toimii:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti