maanantai 12. maaliskuuta 2012

Liikurointia

Harmittaa kyllä vähäsen tuo mölli juttu vieläkin:) No sitä tikulla silmään ,joka menneitä muistaa:)Hallilla käytiin taas illalla. Salaman kanssa reeniä.Nea liikkurina meillä. Sovittiin, että teen mitä teen ja Nea liikkuroi siinä vieressä. En kyllä muista milloin olisi Salamalle otettu tälläistä reeniä.? Ehkä todellakin olisi parasta keskittyä omiin reeneihin enemmän?Salama oli varsin pätevällä tuulella. Hieno fiilis tuli .Alotin ensin Perusasennon ottamisella "koe maisesti". Pallo piilossa. Käsky seuraa ja siinä hetki hiljaa ja Hyvä sanan jälkeen pallo. Vain pieni leikki. Tämä ihan hyvä! Yhden kerran salkkari meni halpaan Nean käskytyksestä ,mutta korjasi heti itse tilanteen.
Toisena sama alku ,mutta maahanmeno sivulta ja astuin muutaman askeleen ja palasin luo. Nousi käskystä nopeasti PA:han. Kehu ensin ja tauko ja palkka. PIKKU leikki! Kolmas alku sama,mutta pari seuruu askelta. Hyvä kehu ja pallo palkka. Nea liikkuroi siis kaikki nämä. Alkuun Salkkari vähän ihmetteli mitä tuo tossa höpisee,mutta keskittyi oikein hienosti. PK puolella oli reenit aidan takana ja sieltä tulikin hyvät häiriöt meille ;=) Pidettiin tauko ja käytiin siis pikku lenkki Riinan kanssa.

Tultiin hallille ja muut oli lähteneet peko porukat pois ,joten Nea otti myös Riinan reeniin. Otin Salkkarille paikkamakuun kun Nea teki eteenlähetyksen ,merkille menon ja pöydälle menon ja leikkitti Riinan. Salkkari pysyi kun liimattuna lattiassa! Tätä en osannut edes unessa toivoa,että pysyy maassa noin hyvin:) Toisena otin namilla imuttaen seuruuta. Ai kun se oli Salkarista mukava reeni. Tehtiin PITKÄ seuruu namilla. Kaikkea mahdollista siinä. Vau! Hienoa työtä Salkkarilla. Pikku leikki pallolla. LUOKSETULO. Lähti kivasti ,mutta just ennen jarrutteli sivulle tuloa. Luulen että se törmäys on edelleen takaraivossa sillä. :) Lopuksi vain otettiin pöydälle menoa ihan läheltä:) Hassuja juttuja ja pidettiin vain hauskaa. Ulkona kun juttelin tuttujen kanssa Salkkari tarjoili itse sivulle tuloa:) Olisi tehnyt seuruutakin vaikka kuinka paljon lisää ,mutta piti ihan jarrutella sen tekemistä. Kerrankin meillä näin! Vikolla ehkä saadaan Leena liikkuriksi valjastettua meille?" Vinks," Leena.. Jos ei ole jäänyt sinne näyttelyreissulle pitemmäksi aikaa?

2 kommenttia:

  1. Liikkurina olo sopii, paitsi että olen sunnuntaina kirjan tekokouksessa hesassa ;-( mutta jos ehditään lauantaina? ja saattaa olla että ehdin su iltaankin kunhalliaika niin myöhään, ellei sitten mene viimeiseen junaan.
    leena

    VastaaPoista
  2. KKS-hallilla Kotkassa on möllitoko 14.4:-) Mutta jatka vaan noita liikkuritreeniä...niistä voi tehdä ihan vakkarijutun. Ja etenet siihen palkkaamattomuuteen pikkuhiljaa:-) Tsemppiä jatkoon, hyvältä kuulostaa.

    t.Tarja

    VastaaPoista