maanantai 26. maaliskuuta 2012

raveissa:)

Eilen oli viimeinen halli kerta:( no just kun alkaa kurakelit, loppu halli vuorot! Mälsää. Toisaalta eihän tuolla ulkona ole huono reenata jos ,vaan löytyy kuiva kenttä. Illalla siis hallilla otettiin porukalla.
Alotin ensin ulkona haistelulla ja sit pari pallon kopitusta. Sisälle mennessä oli ihan hyvä fiilis salkkarilla jo. Teemana oli luoksetulon nopeus:) Alotin surulla ekana ja PA: n otolla kisamaisesti. Siirryin hihnaseuruulla paikkamakuu paikalle . Leenan kelpie oli Salkkarin kanssa makuussa ja Nea liikkuroi.Alotiettiin EVL käskyttämisellä koira kerrallaan maahan. Aika oli jotai....teemana pysyminen hienosti maassa. Salkkari meni maate vinoon ja miuta häiritsi se. Sanoin Leenalle ,että käynkö korjaamassa,mutta jätin koska pysy niin hyvin. Nea häiriköi Juhan kanssa kävelemällä koirien välistä ja vieressä. Taisi siellä muutkin porukat, jopa taputtaa. Ei mennyt lankaan Salkkari:)Hyvin pysy! Pa:han ELV vuoroisesti. Tämä ok.

Seuruu käskytettynä ja mie kehuin välillä hyvästä fiiliksestä. Kaikki siirtymät sekä nopeudet. Nämä muuten hyvät ,mutta PA hieman takana pylly poikittain. Ehkä hieman yliyritystä tässä koiralla:) Nyt näköjään painaa jalkaa kävellessä ,mutta hyvä vire liikkeessä ,joten hieman vain jalalla yritin korjata sitä sivulle. Pallo palkka ja kehut.

LUOKSETULOA. Tässä siis ,kun lähtee kovaa ,niin heti kehut ja palkka patukalla. Jostain syystä huomasin kotona ,että odotus luoksetuloon Salkkarilla onkin patukalla.:) Muutama näitä heti kehut vauhdista ja palkka ja loppuun yksi suoraan sivulle tullen. Näitä pitää tehdä lisää, koska nyt jo vauhtia selvästi enemmän ja lähtee iloisesti. Ei palkkaa siis hidastelusta? Tuo Tarjan neuvo pitää koittaa ,siis kehua kun hidastelee? Katsotaan toimiiko paremmin sillä? Lopussa henkilöryhmä ,jossa koira oli yhdellä sylissä ;D Ei mitään paineita tässä . Ei edes reagoinut koiraan ryhmässä. Hyvä. Mentiin sitten ulos, iloisesti juosten.
Reenin jälkeen lähdettiin Leenan kanssa pikku lenkille,kun huomattiin ,että kas ravit oli menossa. Ei kun koirat mukaan ja raveja katsomaan. Olikin hyvä häiriö kun oli kuulutukset ,musiikkia ja hevosia. Lihapiirakkaa odotellessa otin pari sivulle tuloa. Hienosti tuli ja pysy istumassa siinä. Katsottiin yksi lähtö ja sitten Salkkari sai paistatella suosiossa, kun muutama henkilö halusi silitellä sitä:) Tuskin tuo Salkkari etes niitä hevosia huomasi,ihmetteli vaan mikä kopse kävi kun ne juoksi ohi ;)Mietittiin Leenan kanssa onko noissa raveissa yhtään järkeä enempää kuin koira harrastuksessakaan? päädyttiin kuitenkin jatkamaan edelleen koirien kanssa touhuamista,ehkä nuo hevosjutut ei satu sittenkään meille? Hieno reeni joka tapauksessa ja hyvät ravit. AI kuka lähdön voitti? Joku numero 7,joka viivytteli lähtöä ,kun kapukalta oli kenkä irronnut ja oli sitä laittamassa? Mie ajattelin liekkö oli viimeiset doubbingit piikitetty vai mikä oli kun kesti?Taktikoi varmaan, jotenkin tuon voiton??:)

1 kommentti: