perjantai 2. huhtikuuta 2010

hauskaa pääsiäistä!

Oikein rauhallista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille tutuille:))

Ollaan tehty kyllä jotain pientä koirien kanssa. RETU: Luoksetuloa. Pysäytykset. Nyt kyllä pysähtyy kivasti ,kun muistaa että ei saa tuijottaa seisomisessa:( Hieman ennakoi vauhdissa . Olen ottanut retulle myös pysäytyksiä kierron kanssa. En ole opettanut sille tota ..miksiköhän??
HYPPY NOUTO: Hienosti menee, kun ei katso sitä takaisin hypyllä. Tämä ihan hyvä liike.
TUNNARI: Ollaan edelleen otettu vain mielen tila harjotuksia. Syöttelen makuupaloja ja käsken nostamaan tunnarikapulan maasta. Jos alkaa riehumaan homma on sit siinä. Paljon makuupaloja ja rauhallista kehua. Näillä mennään edelleen.

SEURUU: Tässä vielläkin yliyrittämistä koiralla. Se vaan on niin mukavaa tuo tekeminen Retusta;D Pitää muistaa itse että ei katso koiraa ja rauhallisesti tehdä . METALLI: muuten hyvä, mutta pitää tarkentaa palautusta. Odottamista enemmän siinä ennen luovutusta.
KAUKOT: Nämä hyvät . Pitää ottaa matkaa lisää.

MILA: AVO luokan hyppy. Lähtee hyvin hyppyyn. Palkka istumisesta ja kivasti hyppää takas. Perusasento lopuksi. Näyttää hyvältä.

LUOKSETULO: Pysäytys makupalalla (MUNUAINEN) . Heti koppi kun pysähtyy ja vapautus siitä . Pysäytyksiä kierron kanssa edelleen. Lelupalkka kierrolla.

SEURUU: MUNUAISESSA on voimaa!! Paikka hyvä ja mukava iloinen fiilis nyt. ;D Tekee innolla! Ei nyt mitää huomauttamista. Tällä mennään.

NOUTO: Lähtee kovaa ja tuo heti kapulan eteen. Aikaa pitää lisätä luovutuksessa. Ei perusasentoon ,vaan palkka luovutuksesta. Pikku hiomista lähemmäs istumisessa.. Ei saa tuijottaa sitä. Lelu palkka. Hyvältä näyttää. Pitää ruveta palkkaamaan ekaksi kun on heittänyt ja sitten vasta antaa luvan hakea.

Tunnarin nostoa: Kapula nousee nätisti ja ei pureskele!! Luovutus eteen. Oma kapula pelkästään viellä ei muita.

PYSÄYTYKSIÄ kierrolla. Lelupalkka. seisomisia ja maahan menoja tällä systeemillä. Palkka heti leluun.

SISÄLLÄ paikkamakuuta kummallakinn koiralla . Osittain olen piilossa. Rauhallinen kehu ja namipalkka tästä.

SUURET kiitokset viellä SUSALLE tosta munuisen vinkistä;D Se on ykkösen herkkua Milalle ,joka on niin nirso ,että ei makupalat ole aikaisemmin kelvanneet.. Suosittelen muille lämpimästi!! Kumpaa sie käytät naudan vai sian munuaista ? Meillä menee sian munuainen . En ole löytänyt nautaa täältä, paitsi navetasta;D !!

2 kommenttia:

  1. =D Mukavaa, että Milasta munuainen on POP! Empä kait ole kaupassa törmännyt muihin, kuin sian munuaisiin. Eli sitä täälläkin menee. Vaihtelevasti myös maksaa ja olen seuraavaksi ajatellut kokeilla broilerin maksaa, kun ovat jo valmiiksi niin hyvän kokoisia ja voi suoraan pannulla kypsentää. Kuivattu keuhko on myös ihan ykköstä täällä päässä, mutta sen saatavuus valmiina on niin huonoa ja haju kamalampaa, kuin mahan, että ei ihan hirveesti sitä olla käytetty.

    VastaaPoista
  2. Moi. Joo Mila tykkää maksasta ,kuin hullu puurosta:) Pitääkin ottaa sitäkin harkkoihin. Mie kysyin kaupasta sitä naudan munuaista ja ne sanoi että voi saada tilauksesta ehkä? Lupasivat kysellä jostain.. Ensiviikolla sit tiedän siitä. Laskettiin tänään ulos eka kerran vähän isompia vasikoita. Mie kesytän niitä Milan kanssa Ruulle kesäksi harjotus vasikaksi ! Voi että se oli Milasta hauskaa viedä ne takas karsinaan sisälle. ;D Tästä se kesä alkaa!!!

    VastaaPoista