tiistai 27. huhtikuuta 2010

Merjan kanssa tottista. Eilen otettiin pikku reenit Merjan ja Lunan kanssa. Uusi kenttä Milalle. Aloitin Retulla:
SEURUU: Ihan pientä seuruuta ,vireen löytämiseksi. Taisi olla pariaskelta suoraa ja täyskäännös. Vähän ylivirettä ja lähti pikku näykyllä liikkeelle. Siitä huomautus. Lihapulla palkaksi.
METALLI nouto. Lyhyt heitto ja odotus ennen käskyä. Tämä retulla ok.
Puu kapula: Tässä sama ,mutta kapulan pureskelua ,niinkuin aina. Ei jaksa siihen nyt paneutua:)) Muuten ok.
TUNNARI: piilotin kapulan heinikkoon josta käsky hakea. Löyty se heti ja nyt jopa tuli takas kapula ehjänä!! Mälvää sitä ja pyörittelee ,mutta ehkä se siitä?
RUUTU: Merja vei patukan ruutuun valmiiksi. Meni iloisesti ruutuu. Ei kuullut käskyä maahan ,joten juoksi miun luo takas! Toinen sama ,mutta nyt pysähty ja meni maahan ,josta vapautus leluun. Leikkiä patukalla lopuksi paljon!

MILA . Ensin vähän katseltiin ja leikittiin patukalla aluksi,koska oltiin uudella kentällä.
SEURUU: Pikku suora ja siitä täyskäännös ja perusasento. Kiva mielentila Milalla tässä. Hieman edessä edelleen. Siitä huomautus. Toinen seuruu ja siinä käännökset ja perusasento. Nyt paremmalla paikalla. Palkka lihapullalla.
NOUTO: Otin vaan niin että heitin noin 2 metrin päähän kapulan ja siitä palautus eteen. OK.
TAUKO!

Merja teki lunalla ja mie laitoin Milan makuulle ja syöttelin lihapullia. Ei intoillut ollenkaan kun Luna teki .HYVÄ!!
RUUTU: Patukka ruudussa . Lähtee että sora lentää ,keskelle ruutua ja siitä vapautus patukkaan. Toinen sama ,mutta heitin läheltä patukan ruutuun ja heti ruudussa taas vapautus. Tästä mila tykkää.
LUOKSETULO: Ekalla varasti sen sekunnin ennen käskyä. Ei palkkaa! Toinen luoksari onnistu hienosti ja nyt pysyi istumassa. Kovalla vauhdilla sivulle ja perusasentokin oli hyvä. Patukka palkkana ja leikki.. tauko.
TUNNARI Kapula: Kapula ruohikkoon ja siitä hakemaan. Löyty ja tuli takas hienosti ilman pureskelua. Kaunista!
Lopuksi otin kierrolla Istu, seiso, maahan. Ja näihin lopetettiin . Leikkiä lopuksi patukalla paljon ja aikas pitkään... Kivat harkat ja milalla tosi kiva vire tekemiseen. Tuli hyvä mieli tästä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostipa ne kivalta reeniltä! Mukavaa, että teillä sujuu harkat. Tällä hetkellä ei ole joukkueeseen tunkua alempiin luokkiin (päin vastoin yksi uupuu) joten leena ja sinä olette aika varmasti joukkueessa =)Palaan asiaan myöhemmin.

    VastaaPoista
  2. Moi. Laitoitko Milan alokasluokkaan? Olen etsinyt koiria mutta täällä ei ole oikein innokasta väkeä:( Yritän saada viellä jonkun.. toivottavasti muualta sitten saataisiin..

    VastaaPoista