torstai 15. huhtikuuta 2010

videon katselua

Tänään katsoin läpi koe suoritus videon Purinalta:) Kiitos Anni ja Susa kun olitte kuvanneet . Ainut mikä jäi harmittamaan oli Milan hihna seuruu ei ollut tullut nauhalle. Siitä olisi voinut katsoa ohjaajan hihnan käytön. Jännää miten itsestä tuntuu että seuruu on huonoa ja sit kun katsoo nauhalta ,se näyttääkin suht koht hyvältä. Olisi tietysti jossakin paikoissa voinut auttaa hieman koiraa enemmänkin. No kaikkea se jännittäminen teettääkin. Milalla on tosiaan tosi kaunis katsekontakti tuossa nauhalla ;D Paikka on mielestäni edelleen hieman edessä. pitää huomioida sitä enemmän. Perusasennot oli kyllä ihan ok. Sitten liikkeestä maahanmeno. Kaksi käskyä ihan turhaan ,olisi se sit kuitenkin mennyt. Huomasin vain että Mila ottaa vähän seuruusta maahan menossa sit vasemmalle justiin kun käy maahan?? Pitää tarkkailla että miksi. Varmaan tossa ainakin huomasi, että toisessa käskyssä eteni. Ottiko sit vähän painetta siinä ? Liikkeestä seisominen mielestäni ok. Luoksetulo. Lähti sekuntin ennakkoon. Huomasi itsekkin ,jos vauhtia katsoo alussa. Sit käskyssä otti raviin ja tuli sivulle ,hieman vinoon;( Onneksi mie tajusin sit korjata sen asennon ihan lopuksi.. Ei jäänyt sit epäselväksi koiralle tuo perus asento. Hyppy. Mie tein selvästi vartalo apuja !! Tyhmä mie.. sitä ei vaan ehkä itse niitä huomaa. Lähti hyvin hypylle ja sit pysähty ihan paikalleen. Istu sekunnin taas ennakkoon.. Pitää ruveta tosta huomauttamaan sitä. Huomasin myös että kun siellä oli tosi kova häiriö ,niin se näkyy Milassa myös nauhalla. Vilkuilee ympäriinsä tossa ,vähän joka kohdassa. Seuruu oli ainut missä tuli hienosti mukana. Siis häiriöitä lisää . Ehkä ulko kentät on Milalle parempia koe paikkoja? Pitää yrittää jos Tyttö tulisi joskus käymään ,niin saisiko tota seuruuta vähän tänne sivulle näytille?.. Katsotaan osataanko? Kiva kun pääsi katsomaan kerrankin omaa suoritusta kokeesta. Siitä sitä oppii paljon omasta kokeesta ;D

Milalla on tehty kiertoja paljon ja niissä istumisia ja seisomisia ja maahan menoa. Se on Milasta mukavaa tuo kierto leikki.
Seuruuta on otettu myös pätkissä ja siinä lähinnä paikkaa haettu:) Palkka aina heitto pallolla vasemmalle hiukan taakse. Jos tuo auttaa siinä edessä kävelyssä.?

Luoksareita : Pysäytyksellä ja suoraan sivulle ja tietysti suoria palkkoja pallolla taakse. Nyt tarkkana että ei lähde ennakkoon. Jos lähtee ilman lupaa ,liike seis ja alusta uusiksi. Taitaa alkaa tajuta kun ei pallo lennä ei !! Kun otan pysäytyksellä ,käsky tule ja jos otan sivulle suorana ,käsky tänne. En tiedä onko tuo viksua ,mutta näyttää toimivan. pysäytys käsimerkillä ja palkka heti seisomisesta. Ei ainakaan viellä ole ennakoinut ja hidastanut vauhtia. Näillä nyt ainakin mennään. Pää paino kuitenkin näissä kierroilla pysäytyksissä.

Hyppyjä. Palkka heti hypystä, tai seisomisesta tai jopa istumisesta ja takas hypystä. Nämä ok.

Liikkeestä maahan. Palkka heti maassa edelleen. Harvoin otan liikettä loppuun asti. haluan vahvistaa tota maahan menoa. Kohta lähdetään sit agi reeniin ja illalla on miulla sit eka kerran tottis kurssin harkka ilta. Tuli luvattua vetää toi kisaavan koiran kurssi ja nyt vuorossa Alokas luokka koirat. No on tästä hyötyä ,voi ottaa Milan kyytiin ja tehdä sille sit nuo paikkamakuut ryhmässä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti