lauantai 17. huhtikuuta 2010

retun talviturkki heitetty

No tänään sit Retu päätti mennä uimaan ,joten kesä kausi on nyt sitten virallisesti korkattu :) Hupsu koira.. Sen vaan piti sitten mennä uimaan ,vaikka kielsin. Ja eihän se yksi kerta lenkillä riitä ,ainakin 3 eri paikassa piti käydä heittämässä turkki veteen. Ihanaa tuo uiminen varmaan kylmässä vedessä .? No ainakin piristävää luulisin;D

Mila . Otettiin kiertoja joissa istuminen ja seisominen ja maahan mano. Pallolla palkka.

Liikkeestä maahan meno: Nyt sujuu taas tuo nopea maahan meneminen. Liike loppuun asti ja pikku viivytys käskyssä perusasentoon. Hyvä oli nyt. Parantuneet nuo pysäytykset ,kun on lumet lähteneet ja päästään taas tekemään kiertoja. Niistä tuntuu olevan meille apua ainakin.

Luoksetulo: Sivulle asti ja palkka sivulla pallolla. Toinen suora tulo ja pallo taakse heittäen. Viivytys istumisen odottamisessa ennen käskyä. Ei lähtenyt ennakkoon.

Liikkeestä seisominen. Ekalla joutui huomauttamaan kun ei pysähtynyt nopeasti. Ei palkkaa. Uusi otos ja nyt ekasta pysähty ja siitä palkka. Kolmas tehtiin ja liike loppuun asti. Pallo palkka.

Seuruuta otettiin vähän ja jouduin vähän huomauttelemaan liian edessä kulkemisesta. Johtuu siitä varmaan ,kun pallo on kädessä. Pitää ottaa taas palkka piilossa, ehkä se siitä taas menee takaisin päin?? On se aikamoista hiomista tuo seuruu.

Merkki: Sininen lastenämpäri ja pallo merkin takana. Matkaa noin 5-7 metriä? Lähtee hyvin ja kääntyy kivasti merkin taakse . pieni odotus ja vapautus palloon. Otin merkin sinisen värisen ämpärin. Jos tuo erottaa sen paremmin ruutumerkistä? Ei kyllä ole ruvennut ruudussa menemään tötterön taakse ,vaan hakee ruudussa keskelle paikan:)) Uskon että erottaa nämä toisistaan?

TUNNARI. Oma kapula ruohikkoon piiloon ja lähetin sen etsimään. Heti kehut kun löysi ja lähti palauttamaan. Tuo nätisti ei pureskele. Näyttää että on ihan kiva vire tässä. Pallo heitto palkkana. Sitten vaan leikittiin pallolla ja pidettiin hauskaa.. ai niin meinasi unohtua tuo HYPPY:

Ekana ylihypystä palkka heti. Toinen koko liike seisominen siinä ja pallo palkka. Ja viimeisenä otettiin AVO hyppy. Ei huomauttamista siinä. Istuu hyvin käskystä ja hyppää takas sivulle perusasentoon. Loppu ilta sitten vaan levätään ja huomenna illalla mennään hyppelee agiliitoa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti