sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Rauniota ja puuntekoa

Tänään oli rauniolla avoimet ovet ja meidät oli kutsuttu retun kanssa tekemään näytös raunio etsinnästä:) Aloitimme pikku lämmittelyllä ,koska emme ole käyneet rauniolla ainakaan yli vuoteen. Siis teimme ensin vähän ketteryyttä. MERKKI ja 2 pöytää. Lähetin Retun ensin merkille ja siitä suoraan eteen pöydälle ja siitä vasemmalle pöydälle ja siitä perusasentoon sivulle. Ja ihme ja kumma poikahan paineli justiin kuin käskettiinkin ;D Huomasin että oli oikein vireällä tuulella ja suorastaan nautti tästä. Sitten otettiin epämiellyttävä alusta , silta, keinu ja siitä putki. Hienosti meni ja olin oikein tyytyväinen tähän! Varsinainen etsintä oli koemainen. Yleisö oli rauniolla kasojen päällä häiriöinä. Oli laitettu tulet ja ammuttiin 9 millisellä aseella etsinnän aikana. Taisi siellä joku sireeniäkin huudattaa. Piiloon oli laitettu valmiiksi 3 maalimiestä joita en siis itse tiennyt missä olivat. Lähetin retun tuulen alta. Lähti muutaman kerran haukahdellen reippaasti etsimään. Heti kuuluikin hyvät haukut ja menin siis antamaan luvan maalimiehelle palkata. Piti viellä vähän tarkentaa piiloa ,kun oli läpiputkessa ja tuuli toi hajun hassusta kohtaa. Retu tajusi heti kun pyysin näytä. Ihan oikean kohdan löysi ja palkka tuli. Jatkettiin etsintää ja seuraava piilo oli toisella puolella aluetta. Maalimies oli mennyt renkaaseen. Umpipiilo. Ei ongelmaa tässäkään. Palkka patukalla ja maalimies jopa astui koiran jalalle ,niin että retu vinkasi. Eipä tuo siitä ollut millään ja jatkettiin etsintää. Kolmas piilo oli kasan päällä petoni putken sisällä. Olivat kuulemma laittaneet kinkkisen piilon:) Hyvinhän retu sen heti tajusi ja sieltä maalimies sen sitten palkkasi. Lopuksi ekstra palkka . Eija leikitti Retua patukalla viellä. Oikein hieno ja nopea etsintä Retulta . Aikaa taisi mennä noin 10 minuuttia. En kyllä etes muista milloin Retu olisi ollut noin nopea ja innoissaan tästä raunioista :D Ei edes reakoinut yhtään ampumiseen. Taitaa olla tulossa vanhaksi tuo koira! Kotia tullessa oli sitten porukat aloittaneet poltto puiden teon.. se on sitä keväistä hommaa joka vuosi. päivä menikin siinä sitten nopeasti. Onneksi miun ei sitten tarvinnut tuota hommaa tehdä ,seurustelin lasten kanssa! Mummon oikeus ;D Töitten jälkeen otin sitten Milalle vähän tottista lelulla. Alotin SEURUULLA.
Liian edessä vieläkin josta sitä jouduin huomautamaan. Otin pitemmän seuruun ja kaikki käännökset. Mitä kauemmin seuruutin ,sitä parempi asento alkoi olla.
KIERROLLA: seiso, maahan, istu. Nämä ihan ok.
LUOKSETULO: Ekana suoraan sivulle. Nyt jopa ei ennakoinut lähdössä:) Tuli ihan hyvällä nopeudella ja sivusta palkka.
toinen pysäytyksellä. Käsimerkki. Hieno stoppi ja siitä palkka pallolla taakse.
KAKET: I-M-I-M . Nyt alkaa jo nousta jopa istumaan. Palkka pallolla.
PERUSASENTOON tuloja: Nämä ok. Lopuksi paljon ja pitkään pallolla leikkiä. :))
Retulle en ottanut kuin yhden KAKEN : I-M-S-M-I. Matkaa noin 10 metriä. Ihan retumainen ,eli ok! Sitten en ottanut muuta kuin koirat vaan ovat ulkona nyt ja syövät luuta pihalla . Siis koiramaista oleilua vapaasti loppu ilta !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti