tiistai 23. marraskuuta 2010

Ensimmäinen yö takana.

Viime yö meni oikein hyvin pennuilla. Painoa on tullut kaikille pennuille kivasti. Maitobaari on siis auennut. Milalla oli nälkä yöllä kello yksi ,joten henkilökunta tarjosi sille ruokaa keskellä yötä :D Hyvin tuo ruoka maittaakin sille. Syö kuin HEVONEN. Nyt päivällä Mila malttoi jopa 5 minuuttia olla keittiössä kun pennut nukkuivat.Äänekkäitä kavereita tuntuvat olevan kaikki. Taitaa tulla reippaita harrastus koiran alkuja niistä? Ensimmäinen vuorokausi alkaa siis olla takana jo. Jos emäntäkin saisi ensi yönä nukuttua paremmin ja ei heräilisi kahden tunnin välein katsomaan onko kaikki varmasti hyvin pesässä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla, että ensimmäinen vuorokausi on saatu onnellisesti ohi =) Pennut vaikuttaa varsin tomerilta ja Mila niin lempeältä ja hoivaavalta äidiltä. Muistahan laittaa sitten jokaisesta pennusta erillinen kuva ja painoja myös. On nimittäin kiva seurata kasvua myös luvuin.
    Ps. Harmi vaan, ettei mein talouteen mahdu enää yhtään koiraa. Kaksi kun on ehdoton maksimi 30 neliön kerrostalo asunnossa.

    VastaaPoista
  2. Moi. Eka kuumat kuvat tuli sitten sivuille:) Annin kanssa huomenna otetaan parempia yksittäisiä kuvia kaikista. Jos miun näköön voi luottaa nyt näyttää, että yksi pentu on vain poika!! Huomenna mestari tarkistaa asian ja saadaan varmuus..Laitoin postia Korreille siitä pentutestauksesta! Ja koirataloudesta viellä..Koskaan ei voi tietää mitä viellä sattuu:)??????

    VastaaPoista