maanantai 1. marraskuuta 2010

Hommissa kokeessa

Eilinen päivä meni LAU:n hallilla toko kokeessa töissä.Olin auttamassa Annia kehien teossa ja juoksin laittamassa hyppyä paikalleen ja korjaamssa kehää. Päivä meni kivasti siinä. Ja päivän kohokohta AGO valmistu TK 2 . Onnea Jennille ja Agolle hienosta suorituksesta ja tietysti luokka voitosta!!Me teimme sen JENNI!!! Taisi ne onnen ja helpotuksen kyyneleet valahtaa sittenkin silmiin Jenni! Kyllä kannatti taas reenata kovasti yhdessä ja vihdoin tuli se hieno tulos! Tervemenoa VOI,VOI luokkaan vaan Jenni ja AGO! Siitä tulikin mieleen ,että seuraava tavoite on meillä Helmikuun koe Retulla/Agolla voittaja luokkaan. Nyt ruvetaan repimään hikeä ja verta ja saadaan se ykkönen todella siitä luokasta!! Mila on lomalla kisasta joten Retulle reenit tohon tavotteeseen. Mitä retu jo osaa?

SEURUU: ihan ok . pitää laskea hieman virettä siinä ,että saa ääntelyn pois. se on kyllä tosi pientä ääntä ,mutta en pidä siitä:) Tarkistetaan oikeanlainen palkkaus tähän./Nami ehkä???

LIIKKEESTÄ Istuminen: Tässä taitoa pidetään vaan yllä. Se on ihan ok liike.

LUOKSETULO. Eka pysäytys paremmaksi. Muuten ok.

HYPPYNOUTO. Tämä ok. Pidetään vaan este aika alhalla harkassa.

Metalli nouto: Ihan ok. Hakee kivasti. Tässä tarkkana pitämisessä ennen luovutusta.

KAKET: Pidetään taitoa yllä. Tarkkana että pysyy maassa loppuun asti.

TUNNARI: Tässä sitä työtä viellä jonkin verran:) nyt kuitenkin hyvällä mallilla jo! En viitsi huomautella pikku mälväyksestä koska tulee epävarmaksi heti. Riittää kun oma nousee nätisti ja tuo perille asti:)

RUUTU: Tämä muuten valmis myös ,mutta tehdään koemaisia suorituksia paljon:) Tarkkana myös ,että tulee oikein seuruuseen sivulle lopussa. Siinä pitää tarkistaa palkkausta nyt. Vahvistaa ruudussa paikkaa.

PAIKKAMAKUU: Ollut aina varma liike . Sitä vaan pidetään taitoa yllä.

Tässä taisi olla kaikki liikkeet. Tiukalla harkalla ei paha saavutus ykkönen? Nyt vaan sitten reeni hommiin ;D Onneksi Retulla kestää vire ilman palkkausta kokeen ajan ja on helppo nostaa pikku jutuilla kesken kokeen! Tähän ei tarvitse paljoa kiinnittää enään huomiota ;=)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa Retun tokoilut =D Ja ilman muuta poika vielä kokeisiin!!

  VastaaPoista
 2. Moi. Joo kovasti ollaan menossa tuohon kokeeseen :) Reenit on alkaneet jo ja täysillä hiotaan liikkeitä.Tiedätkö miten toimii tuo takapalkka tunnarilla. ? Laita tieoa jos tiedät kokemuksia siitä.

  VastaaPoista
 3. En kyllä valitettavasti tiedä tuohon vastausta =( Tsemppiä illan treeniin =)

  VastaaPoista
 4. Mä olin ilmoittautunut alun perin tuohon Lappeenrannan kokeeseen, mutta sitten jouduin perumaan sen. Olis ollut kiva nähdä! Mutta ehkä joskus vielä...

  VastaaPoista