perjantai 19. marraskuuta 2010

tottista retulle.

Eilen käytiin Jennin kera harjottelemassa voi liikkeitä. No tosiaan voi,voi...:) Ekana otin Retulle Ruutua. Tarjoamista ruudun paikkaa. Ekana meni ruudun yli ja jäi makaamaan ihan jonnekkin muualle? Siitä yritin saada ruutuun ,mutta nosti vireen korkeaksi ja alko hosumaan ja äänteli. Käskin takasin sivulle ,jossa HIEMAN rauhottelua ja vireen laskua. Toinen lähetys muutaman syvään hengittelyn jälkeen ,itsellä katse ruudussa. Nyt lähti suoraan ruutuun ja ihan keskelle sinne maate:) Siitä nartsulla palkkausta ,niin että sai roikkua nartsussa vapaasti ja kiskoa.

SEURUUSSA ajatus oikeaan mielentilaan sekä katsekontaktiin. Jenni naksutteli. En uskaltanut ennen liikettä yhtään leikittää koska nousee liian korkeaan vireeseen ja sitten ääntelee ja ei tee tarkasti. Alussa ei kuulunut naksuja kuin harvakseen;( Loppua kohden parani selvästi ,mutta myös kontaktia ei ollut. Havaintona tässä ,että Retu ei käännä päätä kontaktiin ,mutta silmät liikkuu kyllä?? Silmät kontaktissa mutta ei pää?? Mikähän neuvoksi?Pitää miettiä tohon jotain. Jos nami kädessä ,niin super hyvä kontakti ,mutta ei tarkkaa seuruuta. Perusasennot ei hyvät ja tekee hommat namille,josta en pidä ollenkaan.Paikka on kyllä aina hyvä ja ei edistä yhtään. Paljon työtä seuraamisen kanssa!

TAUKO!

Toisella kierroksella otin LIIKKEESTÄ ISTUMISEN: No ei sitten istunut ei! Ekalla ei, tokalla ei, ei edes kolmanella kerralla. Keskusteltiin vakavasti retun kanssa tästä liikkeestä. Löytyi tuo yhteisymmärrys vihdoin ja hieman hidas istuminen ,mutta myös vahva käsky. Pääsin etes palkkaamaan kerran siitä. Siihen jäi tuo liike;D

KAKET: I-S-M- ja S-I ? Tässä takapalkka. Viimesellä nousi hissinä ylös joten siitä palkka ja leikkiä.

TUNNARI: Alussa täyskäännös merkiksi . Nami vasemmalla ja tunnarit oikealla. Haisteli hyvin ja taisi yhtä vähän nostaa ja sitten otti oman ja toi sivulle. AIKA hyvä suoritus nyt. Pikku viilaamista vaille valmis. Jenni naksutteli omasta. Olin jo ennen liikettä sanonut Jennille ,että jos ottaa oman hyvin ei toistoa!! Jenni keräsi kapulat heti pois ,varmuuden vuoksi!! :))

SIINÄ se reeni sitten olikin.

SITTEN Hellä mietosen kuulumisia:) Milan pesä saapui muutama päivä sitten. Onneksi! Kovasti tuo siellä käy makailemassa ja penkomassa peittoja. Nyt on selvästi jo syönyt vähemmin ja ruokaa jää kuppiin enemmän. Varmaan pennut painaa jo ja ei mahdu enempää masuun ruokaa. Tämä on ihan normaalia nartulle tässä vaiheessa . 8 viikoa täynnä ja lauantaina alkaa 9 viikko! Pennut potkivat kovasti ja riehuvat mahassa. Kyllä näkyy kun maha pomppii kovasti. Mila on TODELLA rauhallinen ja juoksu ei oikein enään sovi sen leikkeihin. Nyt ollaan vain oltu paljon sisällä ja levätty koko päivät.Uutena harrastuksena Mila on keksinyt hiirten paimentamisen. Monena päivänä on leikkinyt oikean hiiren kanssa pihalla. Jostain se vaan löytää niitä? Onneksi se ei sentään syö hiiriä. Jos leikki on ollut liian rajua(hiirelle) ja se on kuollut ,niin se jää sitten siihen maahan ja meikäläinen sitten käy sen heivaamassa pois. Kummasti noita hiiren raatoja löytyy useita tuolta pihalta;D Nyt kun lunta on satanut pihalle en uskalla pitää Milaa enään maate siellä. Pelkään että tissit saa kylmää. Kyllähän se menee omaan koppiin useasti jos en ehdi avata heti ovea kun pyytää sisälle. Nyt kuitenkin on jäänyt jopa sisälle kun toiset lähtee navetalle töihin. Parempi olla varovainen nyt kun on enään viiko synnytykseen. Nella sanoi, että Retusta tulee isä Milan pennuille. No oikeassahan se kyllä oli ,jos ei isä niin isäpuoli ainakin;D Tänäänkin olivat kumpikin pesässä yhtäaikaa nukkumassa. Onkohan niin, että kun pennut syntyy on pesässä sekä Mila ,että Retu pentujen kanssa? Taitaa retu olla nykyaikainen isä ja hoitaa oman osuuden pentujen hoidosta.? Uusio perhe varmaan tuo:) Ai niin meillä on myös siirrytty koirilla EU aikaan . Kaikissa EU maissa on vaatimus ,että koirillakin tulee olla valopylväs pissimistä varten:) Kimmo osti uuden pihavalon, jossa on oikea pylväs, kuten kaupungissakin. Nyt saavat siis meilläkin koirat pissiä pylvään juurelle!! Kumma vaan kumpikaan ei ole sitä tehnyt ,joten maalais koiria ovat sitten todistetusti. Eivät ymmärrä lyhtypylväistä sitten mitään, mutta pakkohan se oli hankkia kun laki kerran sen koirille vaatii? :=0 Anni otti Milasta muutaman kuvan, kun kävi viimeksi. Laitan tänne, kun keksin vaan, miten saan ne siirrettyä tänne blogiin?? ANNI APUA!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti