sunnuntai 14. marraskuuta 2010

tottista ja etsintää!!

Ollaan oltu vähän tässä koira etsinnässä muutamana päivänä:( Lealta pääsi koira karkaamaan ja sitä ollaan yritetty sitten löytää. Koira on kotoisin Lahdesta, joten sille on ihan outoja nämä seudun paikat. Ei ole havantoja enään koko koirasta ollut päivällä ,joten toivottavasti joku olisi sen ottanut kiinni ja se sitten löytyisi pian...Harmittaa kasvattajan puolesta olisi niin toivonut, että se olisi antanut itsensä heti kiinni. Koira on Bordercollie ja sinivalkea narttu. Koiralla on juuri juoksu ja se ei ole antanut ottaa kiini. Karatessa sillä oli hihna perässä..huh.huh! Jos joku nyt näkee tämän koiran jossain täälläpäin toivottavasti ilmottaisi vaikka miulle :) Nyt on vasta 3 päivä sillä tuolla maastossa, joten toivoa on viellä jäljellä yhä!
Milan vointi on edelleen super hyvä! Maha on selvästi pudonnut alas ja sillä on hieman vaikeuksia maata kyljellään;D Tuntuu nukkuvan mahallaan tai selällään melko useasti. Ruoka maistuu edelleen hyvin. Pennut liikkuu kovasti mahassa ja sen näkee kun katsoo etäältäkin. melkoisia potkijoita tuntuu olevan. Mila on ruvennut viihtymään enemmän sisällä. Työaikaankin se pyrkii eteiseen maate ja syömään muroja. Parempi näin ei saa kylmää tisseihin ainakaan kun ei nuku ulkona. Reilu viikko enään pentujen syntymään..Kääk!! Paniikki alkaa iskemään ihan todella pikkuhiljaa. Vitsi, että Annikin on jo mennyt töihin takasin ,joten päivällä ei siis siitä paljon apua ole! No jospa tämä tästä menee ihan ok?

Perjantai iltana harkat nuorten kanssa. Paikka Robbarin piha.
Retu oli vain miulla mukana ,koska en halua Milaa autoon pitkäksi aikaa makaamaan:)

Retulla alotin PAIKKAMAKUULLA: Jäi ekana hieman vinoon makaamaan. Rauhallinen makuu muuten, vähän silmillä katseli ketä muita mahtaa olla ryhmässä maate? :) Ekalla maahan ja ekalla ylös. Ihan hyvä makuu. Otettiin toinen lyhyt heti perään. Nämä ok. Nyt jopa suorassa maaten;D

RUUTU: Suoraan lähti ruutuun ja melko keskelle meni . Otin loppuun asti liikkeen ja palkkasin sivulle tulosta lelulle. Hyvä kokonaisuus tässä. Ei ennakoinnut ruudusta lähtöä, hyvä!

TUNNARI: Pinja vei kapulat. Mie tein alkuun täyskäännöksen ,että siitä tulisi selvä merkki liikkeseen. Juusto vasemmalla ja kapulat oikealla. Ei ottanut juustoa vaan lähti reippaasti kapuloille. Haisteli kauniisti vasemmalta oikealle ja oman kohdalla otti heti!Naksu pelissä! Pikku mälväystä ja pudotti kapulan miun eteen. Toinen sama mutta kapula tuli jopa sivulle nyt!!! On se kumma jos ekalla ottaa kerran super hyvin tunnarin ,miksi pitää tehdä viellä toisto?? Ensi kerralla jos ekasta onnistuu saa heittää miuta jollain raskaalla päähän ,että tajuun jättää siihen! Ei toistoja jos menee rauhallisesti omalle ja tuo sen nätisti!!
Jätettiin sitten Retulle siihen se reeni. Hyvä mieli tosta tunnarista nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti