keskiviikko 14. syyskuuta 2011

ASENNE

Maanantaina oltiin illalla pentusten kanssa reenissä Mattilassa. Alotin kerrankin Salamalla ekana:) Reenin tarkoitus on edelleen asenne tekemiseen ja kaikki muu on vain lisänä! Alotin ensin laittamalla maaten ja siitä kutsusta luo. Lelu ja kehut heti kun on lähellä. Näitä tehtiin muutama. Tän Salkkari alkaa jo tajuta ja tää on meillä samalla kuin nostatus reeniin. Kun oli tekemisen meininki kohdallaan jatkettiin ,niin ihanalla RUUDULLA: Vietiin yhdessä lelu ruutuun ,juostiin takas matka ehkä 20 metriä.? Käsky ruutuun ja heti kehut ja lettileluun vapautus. Toinen sama ,mutta leikin lopuksi ruudussa. MERKKIÄ otin myös koska se on toinen ykkönen Salkkarille. Muutama lentolähtö merkille. Kehut merkin takana ja leikkiä. Viimenen ja Salkkarista super kiva on tuo nouto;D Lennosta kapulan heitto ja siitä palautus lähelle miuta lettiin. Lopuksi leikittiin lelulla ja vein autoon. Harkka meni super hyvin ja Salkkari ei etes yrittänyt nuuskia mitään koko aikana:) Tää taitaa alkaa sujumaan? Hieno tekemisen vire päällä kokoajan. Välillä otettiin Myrskylle ja Riinalle omat reenit. Lopuksi hain Salkkarin autosta ja se sai vapaasti olla Myrskyn seurassa. Hauska tuo Salkkari kun ei halua lähteä miun luota mihinkään ,vaikka voisi leikkiä velipojan kanssa. On tainnut joku onnistua meillä? Ihan lopuksi Salkkari päätti lähteä uimaan ,joten kierros tuli uitua ja ei kait vesi edes ollut kylmää siitä?

Kotona ollaan otettu jokapäivä useita leikki juttuja. Salkkari tuo leluja (keppi, puruluu tai vaikka hanska) miulle lypsylle ja toki siitä leikki palkaksi tulee:)Tänään uskalsin jopa pikku seuruuta ottaa sille. Oli niin täpinöissään ja tarjosi sivulla seuruuta,joten pari askelta sitten mentiin. Kokoajan kuitenkin luin koiraa,että ollaan hyvässä vireessä. Nyt seuruu tuntu oikein mukavalta ja asenne oli nyt kohdallaan siinäkin. Peruutuksella I-M-S .Matka varmaan 10 metriä aina liikkeissä. Tämäkin super hyvä. Navetalla hanskalla ,heitin hanskan ja sit haki sen ja käsky kesken juoksemisen sivulle. JEE; ja tulihan se ja vauhdilla. Jännä juttu kun Salkkari on oikealla asenteella tekemässä se ei varmaan edes huomaa että , tekee tottista:) Uskon ,että tää asenne juttu on se idea.? Tästä jatketaan asenteen muokkausta pikkuhiljaa ja varovasti. Varmasti tulee takapakkejakin ,mutta kun ollaan rennosti tekemässä tätä niistäkin varmaan selvitään. Edelleen hieno pikku koira tuo Salkkari on :=0 SUURI kiitos SANNALLE ja NEALLE taas kivasta seurasta ! Hienoja suorituksia myös Riina ja Myrsky tekivätkin. Sanna ja Myrsky on todella tehneet hommia ton tottiksen kanssa HIENOA Sanna ja Mrsky!! Kasvattaja on ihan ylpeä teistä. Riinaa ei osaa edes enään kehua, kun se on jo aika mestari näissä hommissa:=)) Taitaa olla kohta jo kokeisiin menossa ?

3 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja uutisia täällä onkaan!! Todella mukavaa kuulla, että asenne muokkaus tuottaa tulosta. Salamasta tulee kyllä todella hyvä vielä tuon asenne asiankin suhteen. Pian tekin saatte kisoihin ilmoitella itsenne =)

  T. susan

  VastaaPoista
 2. Moi. Kisoihin tietysti ,eikös tuo on jäänyt tohon lojumaan sen takia ;D ?

  VastaaPoista
 3. Pitää kattella tässä talven aikana jostain tästä suht läheltä koe ja Riina ja Salama lähtee yhessä näyttämään kaikille että mistä ne oikein on tehty! ((:

  VastaaPoista