sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Luonnetestissä

Tänään mentiin Haukkikseen luonnetestiin:) Täytyy sanoa että ei tuo testi paljoa uutta tuonnut. Tulos oli lähes se mitä olinkin arvellut.Laitan tässä viereen Retun testin tulokset vertailun vuoksi.

Milan tulos aina ensin.
TOIMINTAKYKY: +1 kohtuulinen Retu +1 siis sama
TERÄVYYS: +1 pieni ilman jäljellejäävää hyökkäyshalua ja Retu sama +1
PUOLUSTUSHALU: -1 Haluton ja Retu +2 Suuri hillitty
TAISTELUTAHTO: +2 Kohtuullinen ja Retu +2 sama
HERMORAKENNE: +1 hiemanrauhaton Retu +1 sama
TEMPPERAMENTTI: +1 erittäinvilkas Retu +2 Kohtuullisen vilkas
KOVUUS: +1 hieman pehmeä ja Retu +3 kohtuullisen kova
LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: +3 Hyvätahtoinen,luoksepäästävä,avoin ja Retu +3 sama
LAUKAISUPELOTTOMUUS: Laukaisualtis ja Retu Laukaisukokematon

MILAN pisteet: 138 pistettä ja Retu 172 pistettä. Milalla tietysti HYLÄTTY ,johtuen Laukaisualttiudesta. Aivan kuten oli oletettavissa. :) Milahan ei välitä ampumisesta kun paimentaa ,mutta muuten reakoi kyllä. Salamalla on siis nyt 4.10 lääkäri Kouvolassa linkkauksesta johtuen:( Sama ongelma on palannut ja olen erittäin huolissaan siitä. Vähän on yöunet jääneet heikolle kun tuo huoli painaa...Harrastukseen siitä enään tuskin on ,mutta jos pärjäisi vaan jalalla muuten kotikoirana. Kokeisiin se ei pysty tietenkään osallistumaankaan. Kysymys on vain siitä miten jatkossa toimitaan? Itselläni on vain TAKKI niin tyhjä, jos näin voi sanoa? kaikki on auki tulevaisuudessa harrastuksen kohdalla. Jaksanko edes jatkaa koiraharrastusta enään? Samassa tilanteessa olin vajaa 7 vuotta sitten kun jouduin lopettamaan edellisen koirani. En edes tiedä minkälaisella koiralla jatkaisin jos pitää uusi valita? Retun tilannekkaan ei hyvä ole ja katsotaan milloin sen kunto romahtaa kokonaan? Taitaa olla niin ,että rodunvaihto on tulossa ? Mila vaan ei ole kisakoira ja sen tehtävä on kotona työskentely,joten sillä ei ainakaan kokeisissa käydä. Ollaan nyt siis jäähyllä jonkun aikaa! Miuta niin rasittaa se kun pitää alottaa kaikki taas alusta koulutuksessa. No ensin katsotaan Salaman tilanne ja sitten murehditaan lisää! Semmosta tänne meille nyt sitten taas kuuluu,ei niin mukavaa ..Milloinhan tää miun huono tuuri loppuisi???

3 kommenttia:

  1. Voimia sinne teille kaikille Ulla! Tuntuu niin kurjalta tuo kaikki =( Ei löydy sanoja... jään hiljaa rinnalle seisomaan.

    T. susa

    VastaaPoista
  2. Moi. Tiedän Susan ,että olet mukana tässä taistelussa:) KIITOS!

    VastaaPoista