perjantai 30. syyskuuta 2011

hakua ja muuta

Tiistaina oltiin nurtsi kentällä tokoilemassa . Mukana Nea ja Sanna ja koirat ja tietysti Nean iskä:) Salamalle otin pikku seuruuta lennosta. Pallolla ja namilla. Salkkari on ruvennut kyyläämään palloa vähän ,joten namilla myös otin. Nea kuulu kehuvan ,että oli hyvän näköistä menoa. Siltä myös se tuntui. Pari peruutusta kakena ja samat edestäpäin. I_M_S. Nämä Salkkari osaa hienosti. Tunnari kapulaa piiloon heinikkoon parikertaa. Sieltä ne löyty ja palkka lettiin. Sellainen tunne reeni oli ja hyvänä se säily loppuun asti:)

Torstaina metsään hakua ottamaan. Eka ukko piiloon ehkä 70 metriä. Lähetin aika nopeasti. Lähti kun nuoli ja ihan suoraan eteenpäin. Ukko löyty heti ja namit kelpasi sekä letti leikki. Toinen otettiin perään. Tässä lähetys ei ollut hyvä ,joten pyysin takas ja ukko anto pikku vinkin. Matka varmaan sama 70 metriä:) Sieltähän se löyty ja vapaana tultiin porukalla metsästä pois. Kerrankin oli hieno harkka ja tarkkaan suunniteltu valmiiksi. Alkoi olla hieman jo hämärää joten pimeän etsintää saatiin sitten hienosti. Joku oli ampumassa sorsia ja näin tuli ampuminenkin etsinnässä suoritettua kaupanpäälle;D Ei Salama siihen reakoinut mitenkään. SUURI kiitos LEENALLE ja NEALLE hyvästä harkasta ja seurasta. Tänään otin illalla tottista pihalla. Taas joku ampua pamautti just. Salama ei reakoinut ,mutta Mila hieman panikoi:) Kakeja otin peruutuksella sekä edestä. Ei liiku ei yhtään! HIENOA. Otin myös pari lampun kiertoa. Tää ei Salamasta yhtään jee? Ei vaan tajua miksi pitää joku tolppa kiertää? Pikku seuruu myös ja lennosta pallopalkka. Lopuksi kolmella koiralla paikkamakuu, jossa heittelin palloa , kävin kyykyssä, hypin ja loikin koirien yli. Kaikki pysy paikalla maaten.
Päätin, että otan harkkaa edelleen Salkkarille normisti. Jos tuomio on kuitenkin, että jalka kestää reenata ,jatkuu harkat kohti koetta! Jos ei kestä mietimme seuraavaa siirtoa sitten. Sunnuntaina mennään Nean kanssa Haminaan tottis päivälle. Salkkari on mukana . Nea kuunteluoppilaana:) Ajattelin ottaa Salkkarille siellä luoksetulosta pysäytyksen. Jos saisi hyviä vinkkejä siihen. Opettajana siellä Marko Vuorenmaa. Kirjotan siitä myöhemmin tänne . ANNEN SNOW on nyt astutettu ja jos käy hyvin pentuja pitäisi tulla MARRASKUUSSA. Jännä kun ikäeroa tulee Salkkarin kanssa sitten tasan vuosi? Sattupa astutus lähelle samaa kun vuosi sitten Milalla:) Oisiko enne?Mila oli astutettu 25.09 ja SNOUKKA 28.09 !!!! Peukut pystyyn . Sulhanen taitaa olla vaihtunut ,mutta siitä lisää siten myöhemmin. Hieno on tämäkin uros ... Salkkarista viellä ,että KYLLÄ se edelleen Linkkaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti