torstai 1. syyskuuta 2011

Tiistai tapis

Kävimme tiistaina Milan kanssa ottamassa viimeisen koe reenin tapiksella. Liikkurina oliAnni. Ihana että Anni kehtasi viellä jäädä koulutuksen loputtua meitä liikkuroimaan ,vaikka oli lapsi mukana;D Mila oli hienossa mielentilassa koko suorituksen ajan. Olin oikein tyytyväinen reeniin joka loi uskoa Lauantain kisaan:) Aloitimme SEURUULLA. Perusasento hieno. Mila kuulolla hyvin. Täyskäännös oli mielestäni paras aikoihin. Sanoin jo alussa Annille ,että palkkaan jos on hienot suoritukset. Näin tein ;=0

LIIKKEESTÄ Maahanmeno: Alku Perusasento loistava. Seuruu hyvä ja putosi heti maahan. Odotti rauhallisesti kun menin taakse. Pikku odotus ennen loppu istumista. Nousi heti. Hienoa työskentelyä Milalta:) Pakko palkata myös tämä.

LUOKSETULO: Jäi hyvin odottamaan. Lähti heti käskystä. Pysähty suht hyvin ,ehkä paremmin kuin koskaan? Voisi tietysti olla parempikin pysähdys. Loppu hieno ja perusasento suora. Tuli ihan ripeästi luo. Pakko palkata.

LIIKKEESTÄ seisominen. Alku seuruu ehkä hieman hidas tai se tuntu miusta vain. Anni kyllä sano ,että oli ihan ok.? Pysähty Milamaisesti. Pysy hienosti kun menin taakse ,ei edes pää pyörähtänyt. Loppu asento nopea ja ok.

NOUTO: Alku ok. Ehkä aavistuksen ennakoi taas käskyä? Haki ihan mukavasti ja toi sivulle:) Pudotti just ennen käskyä:( Otin kapulan ja en palkannut. Kehut.

Toinen heitto ,pysy paremmin . Toi ja pudotti. No olkoon nyt ennen kisaa näin. Pitää taktikoida ja nostaa itse jos pudottaa kokeessa. Tähän pitää puuttua kokeen jälkeen.

KAKET: Alku hieno ja putosi käskystä maahan. Nousi ekalla ja meni maahan. Toisella ei noussut kun toisella käskyllä ja meni hyvin maahan. Loppu ok. Tämä saa kelvata ennen kisaa.

Kiitos Annille avusta ja nyt hyvällä mielellä kohti PM:ää. Kiitos myös Aleksille häiriöstä:)

Eilen illalla kotona. MILA

HYPPY: Alku ok. Hyppäsi hyvin yli ja istui käskystä. Takas hyppy hyvä ja SUORA perusasento sivulla.

KAKET: i-m-i-m matka 10 metriä. Nousi ekalla hyvin ja meni maahan . tokalla ei meinannut nousta . Joten otin lähempää ja palkkasin joka siirtymästä. Tämä ok. Pitäisi saada virettä ehkä jotenkin nousemaan tähän liikkeeseen? Mietitään?
Lopuksi pikku seuruu . Tämä ok! Pallolla leikkiä lopuksi. Kiva fiilis Milalla taas:) hyvä!

Loppu viikolla ei tehdä enään mitään tottista Milalle. Harmittaa nuo kaket. niihin pitäisi keksiä jotain ? En vaan tiedä mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti