lauantai 1. toukokuuta 2010

huhtarissa harkat

Kävimme ottamaassa harjotukset isomalla porukalla. Miulla oli siis torstaina oma kurssi vuoro ja otin koirat mukaan. Aluksi ennen kurssia otin retulle vähän pikku reeniä:)
SEURUU: Pieniä liikkeitä ja perus asentoja. Vire vähän taas katossa joten jouduin huomautelemaan näykkimisestä. Muuten ihan ok.
KAKET: etäältä. M-S-I-S-M . Hienosti nousee ja ei liiku yhtään:)) Jeps, tää näyttää jo lupaavalta.
LUOKSETULO: Pysäytykset. Ihan hyvin pysähtyy, mutta vauhti todella hidas. En ala siihen nyt puuttumaan,olen sentään saanut pysäytykset ihan kuntoon.. toivottavasti vauhti tulee viellä takas!
Leikkiä pallolla lopuksi. Väliin tein kurssin läpi ja sen lopuksi otettiin porukalla paikkamakuu ,johon otin Milan mukaan. Koiria siis 7 rivissä.
Ekalla meni maahan ja näytti oikein rauihalliselta . Kävimme kaksi kertaa palkkaamassa koirat välillä. Siinä, Mila yritti aina nousta ylös;( Lopuksi pitempi makuu ja sit käytiin yhdessä vapauttamassa koirat makuulta. Tässäkin pientä ennakointia Milalla. Pitää ottaa nyt tuo nouseminen perusasentoon harjotuksen kohteeksi.
Milalle tein pientä seuruuta. Sillä oli oikein mukava fiilis tässä ja ainut mistä pitää huomautella on sen edessä kävely!!Edelleen liian edessä ja haittaa vähän omaa liikettä. Mitähän tohon nyt keksii?? Sitten otin sille kahdella narskulla leikiä ja siinä sitten maahanmenoa ja seisomista. Taisi olla ihan pikku seuruu viellä lisäksi. Mila hyvässä mielentilassa ja olisi tehnyt vaikka mitä viellä. Lopetin kuitenkin kerrankin taas jopa sopivan ajoissa. HYVÄ mie;D Lopuksi koirat saivat leikkiä keskenään..Voi että Mila nautti siitä. On niin harvoin sellaista että annan sen juosta monen koiran kanssa. Se löysikin yhdestä noutajasta parhaimman kaverin ja vauhti oli päätä huumaavaa! Vain pikku nuoli näkyi kun Mila meni satasta edestakaisin ja vähän minne sattui!

Tänään sitten navetan jälkeen otin ruutua koirille. Retu näytti kuinka ruutu toimii:)) Hankalaa kun 2 koiraa ei meinaa mahtua ruutuun saman aikaa. Sitten vuorotellen noutoa,jossa Mila oli niin nopea ,että meinasi hakea Retun vuorolla kapulan.. Sitten otin Milalle merkkiä. Tässä se on oikein taitava ..Matkaakin oli jo aika reilusti. Välillä pallo merkin takana ,välillä palkka lensi merkille.Lopuksi kiertoja pallolla. Niissä istu ,maahan ja seiso. Tämä toimii meillä. Tietysti myös yksi seuruusta maahan meno . Siihen oli hyvä lopettaa kun onnistui oikein mainiosti:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti