perjantai 14. toukokuuta 2010

koe tottista

Otin Milalle vuorostaan koemaisen tottiksen. Kaikki liikkeet ilman palkkaa ja lopuksi narupallolla saalisleikkiä:)
PAIKKAMAKUU: Retu rivissä myös. (näkyy kuvana alatekstissä) Meni ekalla alas ja pysyi maassa . itse olin näkyvillä. Otti jossain vaiheessa lonkkaasennon, muuten ok.

SEURUU ilman hihnaa: Oikein hyvä seuruu, johtui varmaan kuumasta ilmasta :) Oikea paikka ja perusasennot ok.

LIIKKEESTÄ MAAHANMENO: Kaunis seuruu alussa ja meni maahan heti. Ei ennakoinut ylösnousussa.

LUOKSETULO: Pysyi istumassa ja lähti heti tulemaan. Hieman hidas pysäytys? Pysähty kumminkin sallitussa rajassa. Loppu ihan ok.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Hyvä alku seuruu. Pysähty heti seisomaan. Pysy nätisti loppuun asti. Hidas perusasento. Alkaa vähän latistumaan tässä vaiheessa vire. pitää ottaa palkkaamattomuutta enemmän. Muuten liike ok.

KAKET: Nousi kyllä heti ekalla ,mutta istumaan nousu vähän hidas. Tätä enemmän pitäis ottaa.

NOUTO: Lähti ekana ennakkoon. Uusiksi. Nyt pysyi ja toi nätisti eteen. Avulla sivulle perusasentoon. pitäisköhän tota alkaa jo harjottelemaan :))?

HYPPY: Tämä ihan ok. Hieman hitaasti käy istumaan ,mutta en anna uutta käskyä joten sit kyllä istuu. Paluu hyppy ok ja perusasento ok. Sitten narskulla leikkiä saaliina:))

Sitten lähettiin uimaan kun oli niin kauhea helle. Milakin uskalsi mennä veteen melkein kokonaan !! Se kyllä putosi ihan oikeesti uimaan ,kun riehu rannalla Retun uidessa. Milankin talviturkki sitten heitetty ;D Otin kerrankin kameran mukaan ja laitoin kuvia tänne blogiinkin :) Illalla oli sitten agility reenit ja tietysti myös kesän eka ukkonen. Eipä tuo Mila yhtään edes huomannut kun ukkonen jyrisi ja salamoi :)) Tänään sitten tarkoitus ottaa kolme liikettä ja sit vasta palkata leikillä. Pitää alkaa vaatimaan ja tekemään oikeesti kisamaisia suorituksia. Että edes joskus päästään kokeeseen ,eikä vaan leikisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti