tiistai 4. toukokuuta 2010

punkkeja

Apua! Meillä löyty jo Retusta yksi punkki.Nyt täytyy olla tarkkana ja katsoa ,että ei tule kipeäksi. Viime kesänä Mila oli kuolla punkin puremaan ja nyt olen tarkkana . Laitoin heti koirille punkkipannat kaulaan! Onneksi Milasta ei löytynyt punkkeja. Ollaan otettu avo reeniä Milalle. Kierroilla pysähtymisiä, palkka seisomisesta ja toisinaan otan sivulle asti ja palkka sivulla.
Joka päivä myös paikkamakuuta retun kanssa. Osittain piilossa ja välillä käyn nurkantakana ja olen hetken pois. Heti jos tulee pientäkin vinkkiä Milalta ,että ei meinaa pysyä, käyn palkkaamassa ja vapautan siitä. Nyt näyttää ainakin pelittävän. Aika on epämääräinen . LIIKKEESTÄ MAAHAN. Menee taas nopeasti maahan ekalla. HYVÄ! LIIKKEESTÄ SEISOMINEN. Pikku käsimerkki viellä apuna. En tiedä tarviiko? Huono kun tekee yksin ei näe. Varmistelen viellä nyt. NOUTO. Mila sivulla ja heitän kapulan. Palkkaan ensin makuupalalla ja sitten lupa noutaa. Tuo eteen nätisti. Pitää alkaa ottaa siitä varmaan joskus perusasentoonkin:) Tässä ei mitään ihmeellistä. HYPPY.Lähtee kivasti hyppyyn. Ja vihdoinkin istuu heti hypyn jälkeen eka käskystä:)) Takaisin hypyssä ei mitään ongelmaa ja kiva perusasento. Kyllä tämä tästä sujuu ;D KAKET.HAA.. nyt nousee jo istumaan eka käskyllä..Matkaa viellä vasta noin 3-4 metriä. Hyvää hiljalleen ja niin edelleen! Pääasia että nousee! Kierrot selvästi tässä olleet apuna. SEURUU: Edelleen sitä paikanhakua oikeaksi. Juoksuosuus ihan hyvä. Pitää vaan saada enemmän taaksepäin sitä tässä seuruussa. Kun vaan keksisi miten?? Kaikkea on koitettu . Palkka pitää olla piilossa ja makupalalla kun yritin imuttaa menee viellä pahemmin vinoon takapää. ? Ei hyvä. Katsekontakti on kyllä hyvä, siihen ei tarvitse puuttua. Pitäiskö vaan luovuttaa ja antaa seurata noin? Itseäni vaan häiritsee se paljon. Häiritseehän se vasemalle kääntymistäkin jo. Katotaan miten ratkaisen tän ? Nyt alkaa liikkeet olla jo kivasti hanskassa . Lisää häiriö reeniä vaan Milalle. Onneksi alkoi tänää nuo LPKY koulutukset , otetaan siellä sit harjotuksia kerta viikossa. Torstaina alkaa Milalla nuo agility harkat ryhmässä. Yritän saada niitä videolle otettua kun ehdin. Tietysti otetaan myös tottista videolle ,kun Anni vaan joskus ehtii apuun:)) Rita tulee taas viikonlopuksi hoitoon;D Harmi kun sillä on alkanut jalat vähän reistata. No onneksi voi antaa kipulääkettä välillä ,niin olo helpottuu. Taitaa olla jo aika mummo tuo Rita.Olisi hyvä ilma ,niin saisi vaikka kuvia taas ritastakin otettua . Mila on aivan täpinöissään kun paras kaveri on viikonlopun sen kanssa. saa taas työntää pään Rita suuhun :)) YÄK! Illalla on taas miulla se kurssin veto ilta ja otan Milan mukaan . Saadaan taas yksi paikkamakuu sille ryhmässä. Kyllä tää tästä etenee ihan kivasti kesän koetta ajatellen;D Lupasin Susalle saada tänne vähän agi ja tottis videoita .. odota vaan SUSA tulet viellä yllättymään ,ehkä mie osaan ne laittaa viellä lähiaikoina :=0 Se näytelmä eilen oli ihan melko surkee..toivottavasti Susa siulla onnisti paremmin eilen se reissu??

3 kommenttia:

 1. Odottelen innolla niitä videoita! Ja mitä tulee omaan raamattupiiriin, niin se oli oikeasti todella hyvä! Aivan upea näkökulma tuttuun raamatun kohtaan höystettynä historialla, vau! =)
  Hienosti sujunee edelleen teitin reenit. Ja kyllä se joukkue saadaan sulle kasaan! Palataan asiaan.

  VastaaPoista
 2. vai punkki oli jo..laitoinkii se punkkipannan nemolle, kun ylsi ihan hyvi senkii kaulan ympärille..ajattelin et ritalta saa helpommi nykästyy maholliset punkit pois ku nemolta :)

  VastaaPoista
 3. Moi. Kiva että ilta onnistu Susa:)) Olen huomannut että Milalla tuli ongelma paikkamakuussa? Ei meinaa nyt pysyä vaikka olen näkysillä?? Mikä neuvoksi?? Toinen ongelma tuo seuruu... Kävelee liika edessä . Pitää ottaa seuruuta kuurina ja unohtaa muut jutut . Myös paikkamakuuta kuurina..No aina jotain uutta ilmenee. Tälläistä tää on;D

  Anni..Joo hyvä idea laittaa se Nemolle. ei taida Dakolle uskaltaa laittaa ,että ei rupea ärsyttämään?? Rita on viellä helppo tapaus ottaa punkit pois :) Tietysti ..sehän on ihan ykköskoira :=0

  VastaaPoista