keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Mattilan kenttä

Kävin pitämässä eilen viimeisen kurssi kerran. Otettiin koe:)) Aika päteviä olivat koirat jo. 6 koirakkoa ja yksi ei päässyt tulemaan ja yksi ei saanut koetulosta :4 koirakkoa saivat ykköstuloksen . Aika hyvä saldo jos voi sanoa?? Harmittelivat että kurssi päättyy jo :)) Otin sitten Milalle lopuksi AVO luokan liikkeitä. Kenttä ei ollut tuttu Milalle joten kuvittelin sen olevan ihan aut .. Hämmästyin kun Mila olikin oikein pätevä ja innokas tekemään. Ei yhtään pälyillyt ympärilleen ja teki satasella kaikki suoritukset ;D Hienoa ja hyvä mieli jäi tästä harkasta..ehkä me viellä jotain osataan ?

SEURAAMINEN: Oikein kivaa menoa ja tuntui että Mila oli oikein innokas seuraamaan nyt. Perusasennot olivat todella hienot :) Ainut mikä miuta vaivaa on edelleen liian edessä seuruu. Haittaa hieman kävelyä. osaa nyt kyllä väistää vasemmalle käännöksessä. En taida puuttua tähän enään ..taitaa olla sen tapa vaan seurata tuo?? Potkin jos tulee esteeksi tielle ;=0. Tällä mennään nyt!

LIIKKEESTÄ MAAHAN: Meni kauniisti maahan ekalla ja ei edes ennakoinut perusasentoon ?? Jippii..

LUOKSETULO: Pysy istumassa ja tuli tasasella vauhdilla. Pysähty 2 askeleen jälkeen ja lähti käskystä samaa vauhtia sivulle asti. IHAN kiva.

LIIKKEESTÄ seisominen: Hyvä alku seuruu. Pikku merkki viellä seisomiseen . Pysy nätisti ja ei ennakoinut perusasentoon.. HYVÄ!

NOUTO: Tämä todella kaunista nyt. Tuli jopa tarpeeksi lähelle ja ei pudottanut kapulaa kun vasta irti käskystä. Otin jopa sivulle perusasentoon ! Hyvä mie!!

KAKET: matka 5 metriä.. Ei meinaa nousta ei! :(( No tämä sitten meillä teho reeninä ! Vaikkakin eipä tuo ollut ollenkaan miulle yllätys. Olinkin melko varma tästä liikkeestä miten tulee käymään. ;D ETTÄ osaa olla sitten tämä vaikeeta!

Lopuksi paljon leikkiä ja juoksua lelulla.. Kun suurin into oli laantunut otin viellä pikku seuruun ja nyt tuntu miustakin jo tosi hyvältä fiilikseltä !! Tähän lopetin ja lähettiin kotiin.. Lehmä olikin sitten poikinut kun tultiin ,joten sitten päästiin viellä navetta hommiin .
Mila on muuten löytänyt uinnin ihanuudet.. Menee jopa ihan itse veteen ja kastelee oikein kunnolla itsensä. Onpa jo yhdenkerran itse vähän uinutkin..Ehkä siitäkin viellä uimamaisteri tulee ,kuten Retustakin ;=)
Alkaa tuntumaan nuo AVO liikkeet jo melko hyvin olemaan hallussa. Paikkamakuu viellä ja kaket kuntoon ,niin ollaan valmiita koitokseen ! Tahtoo vaan nuo työt alkaa häiritsemään harrastusta. Ei meinaa ehtiä mitään taas tekemään ,kun on aitojen laitot lehmille ja peltotyöt menossa. Meinaa loppua päivässä tunnit kesken. Saisikohan niitä mistä ostaa lisää??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti