tiistai 25. toukokuuta 2010

mattilassa
Mentiin eilen mattilan kentälle toko harjotuksiin. Ilma oli tosi kylmä asteita vain 7 ja satoi ja tuuli kylmästi. Pukeuduttiin talvi varusteisiin ,että tarkeni. Mukana oivat Johanna ja sampo. Anni ja riimi ja wilma. Sirpa ja caro ja uusi mali pentu:) Ja tietysti mie ja Mila. Tehtiin Annin kanssa ihan tottis koe kenttä . törpöt ja hypyt ja kaikki mahdolliset ruudut kentällä. Jokainen katsoi toisen harjotusta ja toimi apuna liikkarina. Joku koira oli aina häiriönä kentällä kun toinen teki:)) Pari kuvaa tuli otettua Milan seuruusta. Ihmettelin miksi kuvat on niin harmaita ,kun tajusin että sää oli justiin sellainen harmaa ja sateinen ! Sori kun kuvat on vähän harmaat;D
Milalle otin eka kerran virallisen AVO paikka makuun. Sovin että Johanna käy huomauttamassa jos Mila hölmöilee jotain. Oli hyvä kun sovittiin .. Milahan teki vaikka mitä;( Ensin ei mennyt ekalla maahan. Pidettiin sivulla ehkä vähän liian kauan joten se voi olla se syy. Toisella meni. Oli käynyt seisomaan jossain vaiheessa ja sit istumaan ja sit Johanna käskystä takas mahan. Pysy kuitenkin omalla kohdalla vaikka vaihtoi asentoa! HYI MILA ,tuhma koira! Oli ollut yllättyneen näkönen kun olikin tullut makuu käsky vieraalta. Meni heti maahan ja pysy:) Oli jopa kuullut pikku vinkumista loppu minuutilla? Olin kyllä melko tyytyväinen siihen kun ei lähtenyt mihinkään kävelemään. Näitä lisää harjotellaan.
SEURUU: Johanna käskytti. Kiva fiilis Milalla ,vaikka hieman käveli taas edessä. ei palkkaa.
LIIKKEESTÄ maahan: Hienosti meni heti maahan ja pysy.
LUOKSETULO: Ekalla varasti sekunnin ja sitten toinen heti perään. Nyt pysy ,mutta pysähty hitaasti. Ei palkkaa.
LIIKKEESTÄ seisominen. Ei mainannut pysähtyä?? Otettiin uusiksi pari kertaa ja sit pysäytyksiä pallolla.

TAUKO

HYPPY: Tämä ihan hyvä ja istu heti. Paluu hyppy ok.
NOUTO: Tehtiin uutena niin että Johannalla kapula ja mie olin heittävinään. Aina kun Mila lähti miun kädenliikkeestä ei saanut noutaa.. Lopulta tajusi että kun annan käskyn Johanna oli heittänyt jo kapulan sai Mila hakea . Meni tovin että tajusi pysyä paikalla kun heitin:) Hyvä harjotus siihen että lähtee käden liikkeestä noutoon. Jos vihdoin tajuaa odottaa lupaa??

Pikku seuruu jossa viellä harjoteltiin takapään käyttöä. Näitä pitää ottaa kuurina.
KAKET I-M ja M-I tein takapalkalla . Hymm.. no ehkä se sit meni jo vähän paremmin?? Lopuksi leikkiä pallolla. Mietin että pitäisi ottaa ehkä tohon noutoon patukka palkkana ? Katotaan miten toimii? KIITOS taas kaikille mukavasta harkasta ! Ensiviikolla taas uudet harkat! Pari kuvaa seuruusta tänne mukaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti